Στη μαμά που νομίζει ότι έχει αποτύχει…

Στη μαμά που νομίζει ότι έχει αποτύχει…

Στην μαμά που νομίζει ότι έχει αποτύχει …όχι δεν έχεις, στο υπόσχομαι ..

Στην αποτυχημένη μαμά … Γνωρίζω το συναίσθημα …

Δεν έχει σημασία ποσά πλυντήρια βάζεις, ποτέ δεν θα έχουν τελειωμό.

Δεν έχει σημασία ποσό γρήγορα πλένεις τα πιάτα, θα υπάρχουν κι αλλά που θα σε περιμένουν μόλις “τελειώσεις”.

Δεν έχει σημασία ποσά βιβλία για γονείς έχεις διαβάσει, θα συνεχίζεις να αναρωτιέσαι εάν πήρες την σωστή απόφαση σε όλες τις πτυχές στις ζωές των παιδιών σου.

Δεν έχει σημασία ποσό νωρίς ξυπνάς για να είσαι οργανωμένη για την ημέρα, σίγουρα, ενός παιδιού σου το εσωτερικό ξυπνητήρι θα έχει χτυπήσει μόλις τα πόδια της Μαμάς αγγίξουν το πάτωμα .

Δεν έχει σημασία ποσό ξενυχτάς για να καταφέρεις όσα πιο πολλά πράγματα γίνεται όταν οι άλλοι ροχαλίζουν, δεν είναι αρκετές οι ώρες της ημέρας για να τα κάνεις όλα.

Δεν έχει σημασία ποσό διδάσκεις στα παιδιά σου να μην συγκρίνουν τους εαυτούς τους με άλλους, πάντα εσύ η ίδια θα συγκρίνεις τις γονικές δεξιότητες έναντι άλλων “καταπληκτικών γονέων”.

Δεν έχει σημασία πόσες φορές μαζεύεις και οργανώνεις τα παιχνίδια, σύντομα βρίσκονται στο ακριβώς αντίθετο σημείο από όπου ξεκίνησαν.

Δεν έχει σημασία ποσό θέλεις να ευχαριστείς όλους στην οικογένεια, είναι ασφαλές να ειπωθεί ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν θα είναι ευχαριστημένος μαζί σου σε οποιαδήποτε στιγμή …

Το κείμενο ανήκει στην Regan Long και εχει δημοσιευτεί στο www.mother.ly.
H μετάφραση έγινε για το Working Moms από την Yana Zervas.

Σκέψεις