Πώς θα σας φαινόταν ένα παραμύθι που θα μάθαινε στα παιδιά σας να μην πλεονεκτούν;

Πώς θα σας φαινόταν ένα παραμύθι που θα μάθαινε στα παιδιά σας να μην πλεονεκτούν;

Σας προσκαλούμε με τα παιδιά σας την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στον παιδότοπο “The friends of Νemo” να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με την ιστορία του «Οδυσσέα» του πρωταγωνιστή της «Οδύσσειας του μικρού Οδυσσέα».

“Πώς θα σας φαινόταν ένα παραμύθι που διαβάζοντας το μαζί με τα παιδιά σας, θα μάθαιναν να μην πλεονεκτούν;;”

Αντιμετωπίζετε καθημερινά το πρόβλημα ότι τα παιδιά σας, σας ζητάνε επίμονα παιχνίδια και ότι αντικρίσουν στα μαγαζιά ή δουν στην τηλεόραση; Φωνάζουν, χτυπιούνται και εσείς δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτή την κατάσταση;

Θα ζωγραφίσουμε, θα ξεδιπλώσουμε το κουβάρι της ιστορίας και η παιδαγωγός Αφροδίτη Βοργιά θα μιλήσει στις μαμάδες για το τόσο δύσκολα διαχειρίσιμο θέμα της πλεονεξίας των παιδιών και πως μπορούν να την καταπολεμήσουν.

Η είσοδος για το κάθε παιδί είναι μόνο 3€ και περιλαμβάνει χυμό, μπισκότα και ατελείωτο παιχνίδι στον παιδότοπο με την επιτήρηση και απασχόληση ειδικού προσωπικού.

Παρακαλώ ενημερώστε μας για την συμμετοχή σας στο info@workingmoms.gr ή στο τηλ. του παιδότοπου 210-5776069, ώρες 17.30-21.30

Παιδότοπος “The friends of Νemo”  – Εθνικής Αντιστάσεως 92 – Περιστέρι.

Διαβάστε εδώ την ιστορία αυτού του παραμυθιού, πως το εμπνεύστηκα και πως υλοποιήθηκε ένα όνειρο χρόνων, αφιερωμένο στις αγάπες της ζωής μου, τα παιδιά μου, στον Κωνσταντίνο και στον Δημήτρη μου!

Εκδηλώσεις Working Moms