Μάθετε στα παιδιά για την 28η Οκτωβρίου μέσα από παιχνίδι και χαρούμενες δραστηριότητες

Μάθετε στα παιδιά για την 28η Οκτωβρίου μέσα από παιχνίδι και χαρούμενες δραστηριότητες

Το βιβλιοπωλείο Επίκεντρον και οι Εκδόσεις Σαΐτη προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση βασισμένη στο βιβλίο “ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940”, της Πηνελόπης Μωραϊτου, σε εικονογράφηση Λιάνας Δενεζάκη.

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στο χώρο του βιβλιοπωλείου Επίκεντρον (Αγ. Αναργύρων 5, Άγιοι Ανάργυροι), σας περιμένουμε όλους να θυμηθούμε την ιστορία μας, να φτιάξουμε το δικό μας σημαιάκι και να διακοσμήσουμε τη δική μας κάρτα με συλλεκτικά επετειακά αυτοκόλλητα!

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένα χαρούμενο, κατατοπιστικό και ευφάνταστο βιβλίο γνώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Γνώσεις, πληροφορίες, αρχειακό υλικό και ντοκουμέντα της εποχής παρουσιάζονται με ζωντάνια και εγκυρότητα και ξετυλίγουν στα μάτια μικρών και μεγάλων το χρονικό μίας από τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας μας: τις νίκες του ελληνικού στρατού στα αλβανικά βουνά και την ηρωική αντίσταση του λαού μας κατά τη διάρκεια της βάρβαρης γερμανικής κατοχής.

Περιέχει παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες. Ένα πολύτιμο βοήθημα για γονείς, εκπαιδευτικούς, εμψυχωτές παιδικών δραστηριοτήτων.

www.eshop.saiti.gr

Εκδηλώσεις