Οι 3 σύμμαχοι για τις βόλτες και διακοπές των παιδιών μου

Οι 3 σύμμαχοι για τις βόλτες και διακοπές των παιδιών μου

Τα παιδιά μου τα αφήνω ελεύθερα να παίζουν και κυλιούνται στα χώματα και να ζουν κάθε στιγμή της παιδικής τους ηλικίας ξένοιαστα. Όπως άλλωστε θα πρέπει να κάνει κάθε γονιός. Με αυτό το kit από την Hansaplast είμαι ακόμη πιο ξένοιαστη, το έχω μαζί μου στην τσάντα τους ειδικά στις διακοπές που πολλές φορές δεν υπάρχει κάποιο άμεσα προσβάσιμο φαρμακείο, αλλά ακόμα και στις βόλτες μας. Θα ανακουφίσει άμεσα το παιδί σας και θα μπορεί να συνεχίσει ξένοιαστα το παιχνίδι του.

Ατυχήματα μπορεί να συμβούν και όταν συμβούν είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Γνωρίζοντας πως να αντιδράσετε και έχοντας ένα καλά εξοπλισμένο κουτί πρώτων βοηθειών στο σπίτι και στο αυτοκίνητο θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε.

Περιποίηση πληγών σε 3 απλά βήματα από τη Hansaplast!

Η Hansaplast παρουσιάζει για πρώτη φόρα τα 3 απλά βήματα για την άμεση αντιμετώπιση των καθημερινών μικροτραυματισμών

Πόσο συχνά έχετε παρατηρήσει εκδορές στα δάχτυλά σας; Πόσες φορές έτυχε να γρατζουνίσετε το γόνατό σας; Οι μικροτραυματισμοί και οι πληγές που επιφέρουν είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Ευτυχώς, η σωστή περιποίηση μίας τέτοιας πληγής είναι εύκολη υπόθεση και μπορεί να γίνει γρήγορα στο σπίτι.

ΤΑ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ

Καθαρισμός: Μία καθαρή πληγή είναι το πρώτο βήμα για την βέλτιστη φροντίδα και επούλωση. Για την πρόληψη μολύνσεων, καθαρίστε ανώδυνα την πληγή από βρωμιά και σκόνη με το νέο Hansaplast Σπρέυ Καθαρισμού Πληγών.
Προστασία:Το δεύτερο βήμα είναι η προστασία της πληγής από τη βρωμιά και τα βακτήρια ώστε να καταστεί εφικτή η επούλωση. Καλύψτε την πληγή με ένα επίθεμα Hansaplast.

Επούλωση: Κατά το τρίτο βήμα, διασφαλίστε την ασφαλή και γρήγορη επούλωση της πληγής, αποφεύγοντας σημάδια και ουλές. Εφαρμόζοντας τη νέα Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών τακτικά μέχρι η πληγή να επουλωθεί πλήρως.

Οι ειδικοί της περιποίησης πληγών της Hansaplast συνιστούν τα 3 αυτά απλά βήματα προκειμένου να αποφευχθούν οι μολύνσεις, να υποστηριχθεί η έως και δύο φορές ταχύτερη επούλωση και να βελτιωθεί η εμφάνιση της επιδερμίδας.

 

ΝΕΟ HANSAPLAST ΣΠΡΕΫ ΓΙΑ ΠΛΗΓΕΣ:

Για ανώδυνο και αντισηπτικό καθαρισμό της πληγής
Όταν το δέρμα μας τραυματίζεται, η προστατευτική εξωτερική στιβάδα γίνεται εύθραυστη και τότε η σκόνη και τα βακτήρια μπορούν να εισέλθουν στο σώμα μας. Η κατάσταση αυτή μπορεί να προκαλέσει μόλυνση, η οποία επιφέρει περαιτέρω «ζημιά» στην επιδερμίδα μας και καθυστερεί τη διαδικασία επούλωσης. Αν δεν αντιμετωπιστεί γρήγορα, η μόλυνση μπορεί να εξαπλωθεί βαθύτερα και να οδηγήσει σε μία ακόμα πιο σοβαρή κατάσταση για την υγεία μας.

Το νέο Hansaplast Σπρέυ για πληγές είναι μία εύκολη στη χρήση και πρακτική λύση για τον αντισηπτικό καθαρισμό πληγών, όπως τα κοψίματα,οι εκδορές και οι ανοικτές φουσκάλες. Μπορεί, ακόμα, να χρησιμοποιηθεί για χρόνιες πληγές, καθώς και για την φροντίδα μετεγχειρητικών πληγών, σύμφωνα με τις οδηγίες γιατρού.

Συνοπτικά, το Hansaplast Σπρέυ για πληγές:

  • Προστατεύει αποτελεσματικά από την μόλυνση της πληγής
  • Προσφέρει γρήγορη και ανώδυνη εφαρμογή
  • Δεν περιέχει χρωστικές ουσίες και αρώματα
  • Είναι κατάλληλο για χρήση στα παιδιά και την ευαίσθητη επιδερμίδα
  • Είναι εύκολο στη χρήση και ψεκάζει ακόμα και ανάποδα!

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ HANSAPLAST: Το κατάλληλο επίθεμα για την προστασία κάθε πληγής
Η πληγή, όσο βρίσκεται εκτεθειμένη, είναι ευάλωτη σε διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι το νερό και τα βακτήρια, που μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση, πρήξιμο και άλλες επιπλοκές. Η ασφαλής προστασία της πληγής είναι το κλειδί για μία ομαλή επούλωση.

Καλύψτε την πληγή με το επίθεμα Hansaplast που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

ΝΕΑ HANSAPLAST ΚΡΕΜΑ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ ΠΛΗΓΩΝ:

Συνεχίστε γρήγορα με την επούλωση της πληγής.
Όταν τραυματιζόμαστε, συχνά αναμένουμε ότι η πληγή θα επουλωθεί ταχύτατα και χωρίς να αφήσει σημάδι. Εντούτοις, η επούλωση της πληγής είναι μία σύνθετη διαδικασία, που εμπλέκει πολλούς παράγοντες. Οι ειδικοί της Hansaplastσυνιστούν τη χρήση της Hansaplast Κρέμας Επούλωσης Πληγών σε καθημερινή βάση μέχρι η πληγή να επουλωθεί πλήρως.Η Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών επιτυγχάνει έως και δύο φορές ταχύτερη επούλωση, μειώνοντας τον κίνδυνο η πληγή να αφήσει σημάδια. Η κρέμα σχηματίζει μία προστατευτική μεμβράνη στην πληγή, ενώ δημιουργεί την απαραίτητη υγρασία, που είναι το ιδανικό περιβάλλον επούλωσης που χρειάζεται η πληγή.

Συνοπτικά, η Hansaplast κρέμα επούλωσης πληγών:

  • Επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης έως και δύο φορές πιο γρήγορα*
  • Μειώνει τα σημάδια
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα στάδια της διαδικασίας επούλωσης
  • Ιδιαίτερα φιλική προς την επιδερμίδα και κατάλληλη για τη χρήση σε βρέφη
  • Χωρίς αρώματα, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά και ζωικά παράγωγα

* Σε σύγκριση με μία απεριποίητη πληγή. Σύμφωνα με κλινική μελέτη, οι πληγές, που περιποιούμαστε με την Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών,αποδεδειγμένα επουλώνονται μέχρι και 2 φορές πιο γρήγορα από τις πληγές που δεν περιποιούμαστε.

www.hansaplast.gr

Οι προτάσεις μας