Kάποιες στιγμές είναι επίπονο να είσαι γονιός… αλλά κάθε στιγμή αξίζει!

Kάποιες στιγμές είναι επίπονο να είσαι γονιός… αλλά κάθε στιγμή αξίζει!

LEGO® παιχνίδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παιδικής ηλικίας όλων μας και είναι άμεσα συνδεδεμένα με μερικές από τις ωραιότερες και πιο δημιουργικές αναμνήσεις μας. Το γραφείο της LEGO στην Ελλάδα, «πάτησε» πάνω σε αυτό το insight και δημιούργησε μια ευφάνταστη καμπάνια, με στόχο να χτίσει αναμνήσεις για μικρούς και μεγάλους.

Σίγουρα κάποια στιγμή έχουμε όλοι πατήσει ένα τουβλάκι LEGO. Αυτό έχει δώσει τελευταία έναυσμα σε πολλούς να αναρτήσουν στο Internet φωτογραφίες και δημοσιεύσεις, σχολιάζοντας την αίσθηση που προκαλείται…όταν πατάς ένα τουβλάκι LEGO. Κάποιοι ακόμα ισχυρίζονται ότι τα τουβλάκια LEGO, ύπουλα και πονηρά, σχεδιάζουν τη στρατηγική τους έτσι ώστε να τα πατήσεις! Έτσι, η LEGO εμπνεύστηκε από αυτά τα δημοσιεύματα και δημιούργησε ένα απαντητικού χαρακτήρα video αφιερωμένο στους σύγχρονους ήρωες… τους γονείς, που έρχεται να αποδείξει ότι τα τουβλάκια αυτά στην πραγματικότητα χτίζουν αναμνήσεις.

Συγκεκριμένα, το αναφερόμενο video δείχνει έναν μπαμπά ο οποίος ξυπνά το πρωί και ενώ η υπόλοιπη οικογένεια κοιμάται ακόμα του καλού καιρού, βρίσκει την ευκαιρία να απολαύσει ήρεμα το πρωινό του! Με γρήγορες αλλά αθόρυβες κινήσεις ετοιμάζει ένα σάντουιτς και βάζει ένα ποτήρι γάλα. Όλα βαίνουν καλώς, όμως καθώς κατευθύνεται στο σαλόνι, με το πρωινό του στο χέρι, πατά ένα τουβλάκι LEGO και τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, εκτοξεύονται στον αέρα!  Η προσγείωσή του τον βρίσκει μπροστά από μια κατασκευή του μικρού του γιου, όπου με συγκίνηση ανακαλύπτει ότι απεικονίζει μια μικρογραφία της οικογένειάς τους,χτισμένη από φιγούρες και τουβλάκια LEGO.

Αμέσως αντιλαμβάνεται ότι κάποιες στιγμές είναι επίπονο να είσαι γονιός… αλλά κάθε στιγμή αξίζει!

Το video αυτό δημοσιεύθηκε στο digital περιβάλλον και έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό αλλά και ταύτιση του κοινού με τον πρωταγωνιστή. Παράλληλα, κυκλοφορεί και ένα ραδιοφωνικό σποτ με το αντίστοιχο concept.

Μπορείτε να βρείτε και εσείς το video της LEGO εδώ, και αν είστε γονιός ή έχετε απλά πατήσει κάποια στιγμή ένα τουβλάκι LEGO να ταυτιστείτε!

Διασκέδαση