Γνωρίστε τις νέες προτάσεις ομορφιάς του φετινού καλοκαιριού

Γνωρίστε τις νέες προτάσεις ομορφιάς του φετινού καλοκαιριού

Πριν λίγες μέρες είχαμε την χαρά να περάσουμε ένα φανταστικό απόγευμα στον μαγικό κήπο του Μεγάρου με αγαπημένες φίλες bloggers και δημοσιογράφους σε ένα άκρως καλοκαιρινό event της Messinian Spa ?????
Γνωρίσαμε τις νέες προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι στα αντηλιακά και τα προϊόντα περιποίησης! Ξετρελαθήκαμε από τις μυρωδιές και τις υφές, καλλυντικά που μυρίζουν καλοκαίρι και μας φτιάξανε τη διάθεση όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες ???

Μπορεί μέσα στο χάος της μητρότητας να έχουμε αφήσει λίγο στην άκρη την γυναίκα που κρύβουμε μέσα μας, αλλά οφείλουμε να την θυμόμαστε και να την προσέχουμε. Όσο πιο πολύ περιποιούμαστε τον εαυτό μας, τόσο πιο όμορφα νιώθουμε και τόσο πιο χαρούμενη και καλή μαμά θα είμαστε. Γιατί τα παιδιά μας θέλουν να μας βλέπουν ευτυχισμένες και δημιουργικές, και αυτό θα το καταφέρουμε μόνο αν προσέχουμε τον εαυτό μας και του δίνουμε την αξία που του αρμόζει!

Σας παρουσιάζουμε τα νέα λανσαρίσματα της Μessinian Spa για το καλοκαίρι 2018!

Προστατευτείτε από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου με τις νέες αντηλιακές κρέμες προσώπου Messinian Spa που δίνουν ματ αποτέλεσμα και βελούδινη υφή!

Περιέχουν ένα καινοτόμο μείγμαπου μειώνει τη λιπαρή και γυαλιστερή εμφάνιση του δέρματος μέσω της μείωσης της παραγωγής σμήγματος, προσδίδοντας στο δέρμα ματ εμφάνιση. Ένας άλλος μαλακτικός παράγοντας, που προέρχεται από το καλαμπόκι, συμβάλλει στο ματ αποτέλεσμα, στην αίσθηση βελούδου και στη μείωση της λιπαρότητας και περιέχει επίσης ένα φυσικό αντιγηραντικό βασισμένο στο ελαιόλαδο.

Προσφέρουν:

  • Υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία
  • Γρήγορο στέγνωμα με ματ φινίρισμα
  • Βελούδινη αίσθηση
  • Βοηθούν στην πρόληψη των ορατών σημαδιών γήρανσης λόγω βλάβης από τον ήλιο

Οι νέες αντηλιακές κρέμες προσώπου των ελληνικών φυσικών καλλυντικών Messinian Spa είναι ιδανικές για γυναίκες και άνδρες, για όλους τους τύπους δέρματος και εξαιρετικές για λιπαρές και επιρρεπής σε ατέλειες επιδερμίδες.

Μετά την περσινή καλοκαιρινή και πολύ επιτυχημένη κυκλοφορία του hair&body mist Καρπούζι, ήρθαν τα νέα προϊόντα των ελληνικών φυσικών καλλυντικών Messinian Spa, για να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη σειρά Καρπούζι,ιδανική για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και για όλη την οικογένεια!

Αφρόλουτρο και body lotion που διαθέτουν φρέσκο, ξεχωριστό άρωμα και έχουν ιδιαίτερα απαλή σύνθεση με βούτυρο καριτέ (shea), χυμό καρπουζιού, πανθενόλη, αλόη, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, εκχύλισμα μούρων goji και ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές, θρεπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές τους.

Χαρίστε στο δέρμα σας μια εμπειρία περιποίησης, κάνοντάς το απαλό και μεταξένιο.

Είναι κατάλληλα για παιδιά άνω των 3 ετών.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

ΧΩΡΙΣ PARABENS

ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΖΩΑ

www.messinianspa.gr

Διαβάστε επίσης τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της μαμάς

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Οι προτάσεις μας