Είστε έτοιμοι να βρείτε τον ένοχο και να ψυχαγωγηθεί όλη η οικογένεια;

Είστε έτοιμοι να βρείτε τον ένοχο και να ψυχαγωγηθεί όλη η οικογένεια;

Ένα μοναδικό δώρο του ΝΟΥΝΟΥ Gouda για τη ψυχαγωγία όλης της οικογένειας!

Το NOYNOY Gouda μας προ(σ)καλεί για μεΓάλες Νηστικές Αποστολές!

Είστε έτοιμοι να βρείτε τον ένοχο που έκλεψε τα μεΓάλα τοστάκια;

Το ΝΟΥΝΟΥ Gouda, το αγαπημένο τυρί μικρών και μεγάλων μας προσκαλεί σε ένα παιχνίδι μυστηρίου που συναρπάζει όλη την οικογένεια!

Η “Ειδική Ομάδα Νηστικών Αποστολών” του NOYNOY Gouda είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι μυστηρίου που σκοπό έχει να δώσει την ευκαιρία σε κάθε οικογένεια να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί. Με αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι το NOYNOY Gouda θέλει να μυήσει τους μικρούς του φίλους, αλλά και όσους θέλουν να αισθάνονται για λίγο παιδιά, στον μαγικό κόσμο του μυστηρίου, να τους εξάψει την φαντασία αλλά και να τους διασκεδάσει.

Νηστικές Αποστολές του NOYNOY Gouda

Τρεις οικογένειες έχουν δώσει ραντεβού στο www.nistikesapostoles.gr και περιμένουν από εμάς, την ομάδα Ειδικών Νηστικών Αποστολών, να εξιχνιάσουμε τα μυστήρια με τα χαμένα μεΓάλα τοστάκια,πάντα με την καθοδήγηση και τις οδηγίες του Επιθεωρητή Γκούντα.

Η οικογένεια Σπορτίδη, η οικογένεια Γκατζέτου και η οικογένεια Λεξάκη πηγαίνουν για σαφάρι στη ζούγκλα, διασκεδάζουν σε πιτζάμα πάρτι, κατασκηνώνουν σε φεστιβάλ τυριού, ταξιδεύουν στον χρόνο, πλέουν σε πειρατικά χωρικά ύδατα και μας προσκαλούν να βρούμε τον ένοχο που ευθύνεται για τα χαμένα μεΓάλα τοστάκια!

Ο επιθεωρητής Γκούντας πανταχού παρών, κατευθύνει με τις οδηγίες του την Ειδική Ομάδα Νηστικών Αποστολών στην πιο απίθανη εξιχνίαση μυστηρίων που συναντήσατε ποτέ, ενώ διάφοροι ακόμα ήρωες είναι πάντα στην διάθεση των παικτών για να τους δώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες.

Τα φανταστικά μυστήρια των Νηστικών Αποστολών είναι γραμμένα από πραγματικούς αστυνομικούς συγγραφείς, ενώ στους ήρωες δίνουν φωνή αγαπημένοι ηθοποιοί.

Eσείς ξέρετε που κρύβετε άραγε ο ένοχος; Ανακαλύψτε τον!

Μπείτε στο www.nistikesapostoles.gr

Διασκέδαση