Πρόταση σινεμά: Πρόβατα εναντίον λύκων

Πρόταση σινεμά: Πρόβατα εναντίον λύκων

Χθες είχαμε την χαρά να δούμε σε πρώτη πανελλήνια προβολή, στο πανέμορφο θερινό σινεμά ΑΒΑΝΑ, καλεσμένοι από την Σπέντζος Φιλμ την νέα ταινία “ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΥΚΩΝ” που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 28/6 σ’ όλους τους κινηματογράφους.

Πρόκειται για μια χαρούμενη περιπέτεια γεμάτη δράση, ξεκαρδιστικούς διαλόγους αλλά και πολλά μηνύματα όπως ο σεβασμός στην διαφορετικότητα, η αξία της φιλίας, η αγάπη, ότι δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κρίνουμε κάποιον από την εμφάνιση του αλλά και για τη δύναμη της θέλησης.

“Σε μια μαγική χώρα κάπου μακριά, σε ένα όμορφο χωριό που μοιάζει με ζωγραφιά ζουν ανέμελα ένα κοπάδι πρόβατα. Η ειδυλλιακή ζωή τους διακόπτεται όταν μια αγέλη λύκων έρχεται να κατασκηνώσει δίπλα στην ρεματιά τους. Σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις ο αρχηγός τους πρόκειται να αποσυρθεί και ο διάδοχός του θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι άξιος εξολοθρεύοντας όλους τους αντιπάλους του. Όταν ο δυνατός και πάντα ετοιμοπόλεμος Ραγκλαρ βγαίνει μπροστά, ο μόνος που τολμά να σταθεί απέναντι του είναι ο Γκρέι, ένας αξιαγάπητος αλλά αδέξιος νεαρός λύκος. Για να γίνει αρχηγός και να κερδίσει πίσω την καρδιά της Μπιάνκα, ο Γκρέι πηγαίνει στο δάσος  όπου ανακαλύπτει μια κατασκήνωση από  τσιγγάνους κουνέλια. Η Μάμι, το κουνέλι μέντιουμ του δίνει ένα μαγικό φίλτρο και ο Γκρέι το πίνει και επιστρέφει στο λημέρι των λύκων, για να ανακαλύψει πως έχει μεταμορφωθεί σε …κριάρι!”

Συντελεστές μεταγλώττισης στα Ελληνικά:

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κακανάς

Μετάφραση: Φανή Καρόζη

Τις φωνές τους δάνεισαν οι ηθοποιοί:

Χρυσούλα Παπαδοπούλου ΛΙΡΑ

Ιφιγένεια Στάικου ΜΠΙΑΝΚΑ

Διονυσία Τσιτιρίδου ΜΑΜΙ

Νικος Παπαδόπουλος ΖΙΚΟ

Ποίμης Πέτρου ΣΚΙΝΙ

Κωνσταντίνος Κακανάς ΜΑΓΡΑ

Γιάννης Υφαντής ΡΑΓΚΛΑΡ

Παναγιωτης Αποστολόπουλος ΓΚΡΕΙ

Διασκέδαση