Η βάπτιση της μικρής Αριάδνης Κονιτοπούλου

Η βάπτιση της μικρής Αριάδνης Κονιτοπούλου

Σκέφτομαι την βάπτιση της μικρούλας μου, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και έχω στα χείλη μου το χαμόγελο της ευτυχίας! Στις 20 Μαΐου η μπέμπα μας έγινε πλέον χριστιανή και ακούει και επίσημα στο όνομα Αριάδνη. Το όνομα της είχε αποφασιστεί πολλά χρόνια πριν, σε ένα ταξίδι μας στη Νάξο στον τόπο καταγωγής του συζύγου μου. Ένα απόγευμα κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα μου είπε πως αν θα κάναμε ποτέ κόρη να της δίναμε το όνομα Αριάδνη! Λίγα χρόνια μετά, στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης μου, ο γυναικολόγος μου μας είπε πως θα αποκτούσαμε κοριτσάκι! Αυτό ήταν. Απλά κοιταχτήκαμε!

Όταν γεννήθηκε αυτό το γλυκό πλασματάκι και αφότου σαράντισα πήγαμε στον ναό των Αγίων Πέτρου & Παύλου στη Βαρυμπόμπη όπου και είχαμε παντρευτεί τον Μάη του 2015 και κλείσαμε την ημερομηνία. Έξι μήνες προετοιμάζαμε με κάθε λεπτομέρεια την βάπτιση της. Είχαμε ονειρευτεί να είναι πριγκιπική όπως ακριβώς της άξιζε. Το θέμα μας ήταν ο μονόκερος και πριν αρχίσει να γίνεται μόδα βάλαμε όλους τους επαγγελματίες να δουλέψουν πάνω σ’ αυτό. Στις 20/5 στις 12:00 ζωντάνεψε μπροστά μας ένα παραμύθι. Πρωταγωνίστρια φυσικά η μπέμπα μας που από το πρώτο λεπτό πόζαρε με όλους τους καλεσμένους μας στον φακό.

”Βαπτίζεται η δούλη του Θεού Αριάδνη…” Η μαμά έτοιμη να βάλει τα κλάματα! Φυσικά με πρόλαβε η κορούλα μου που για λίγα δευτερόλεπτα έδειξε τι είναι ικανή να κάνει! Για λίγο όμως γιατί και το νερό της αρέσει και ο παπάς ήταν πολύ προσεχτικός. Μόλις τελείωσε η τελετή οδηγηθήκαμε στο candy bar όπου το στόλιζαν υπέροχα κεράσματα με μονόκερους! Όλοι είχαν την απορία αν τρώγονται. Ήταν τόσο αληθινοί! Στην συνέχεια φωτογραφηθήκαμε με όλους και οδηγηθήκαμε στην αίθουσα δεξιώσεων ώστε να γιορτάσουμε αυτή την σπουδαία μέρα.

Πριν την είσοδο μας ένα 8 λεπτο βίντεο κλιπ έκανε τους καλεσμένους μας να κλάψουν από συγκίνηση. Εγώ το βλέπω ακόμα καθημερινά και κλαίω. Μόλις μπήκαμε, ξεσηκώσαμε τον κόσμο με την ”αδυναμία μας”. Στη συνέχεια κόψαμε τούρτα έκπληξη στον σύζυγο μου που έκλεισε τα 29! Άλλος έρωτας κι αυτός… Έπειτα ξεκίνησε το γλέντι. Συγγενείς μας καθώς και ο σύζυγος μου μας διασκέδασαν παραδοσιακά όπως είθισται μιας και η μικρούλας μας είναι Αξώτισσα! Μετά το γλέντι μας ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτυ σε ρυθμούς 70s – 80s – 90s.

Ήταν όλα ακριβώς όπως τα είχαμε ονειρευτεί! Οι καλεσμένοι μας δεν ξεπερνούσαν τους 100 σε αντίθεση με τον γάμο μας που είχαμε τον τριπλάσιο αριθμό. Θέλαμε να έχουμε μαζί μας τους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους. Άλλωστε δεν λένε ότι η βάπτιση γίνεται σε στενό κύκλο; Εν το μεταξύ η μικρούλα μας πέρα από έναν μικρό υπνάκο που πήρε, γυρνούσε από αγκαλιά σε αγκαλιά! Μάλλον ένιωθε την χαρά και την  αγάπη!

Όλα ήταν μαγικά! Όπως ακριβώς το μωράκι που μας έστειλε ο Θεός! Μετά τη γέννηση της, ήταν η ομορφότερη μέρα της ζωής μας! Εύχομαι σε 2-3 χρόνια να την ξαναζήσουμε αυτή την ημέρα. Όνειρο μας είναι η οικογένεια μας να μεγαλώσει κι άλλο στο μέλλον!

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους δούλεψαν όλον αυτό τον καιρό και έκαναν το όνειρο μας πραγματικότητα! Θεέ μου σ’ ευχαριστώ που μας αξίωσες να ζήσουμε αυτή την ημέρα.

Είμαι η μαμά της Αριάδνης Κονιτοπούλου και δηλώνω ολοκληρωμένη!

Σόφι Γαβρίδη – Κονιτοπούλου

Είμαι 27 ετών, παντρεμένη με τον τραγουδιστή Γιάννη Κονιτόπουλο και μανούλα της Αριάδνης Κονιτοπούλου!

Διαβάστε όλα τα άρθρα που έχει γράψει αποκλειστικά για το Working Moms η  Σόφι Γαβρίδη – Κονιτοπούλου:

Η μέλλουσα μαμά Σόφι Γαβρίδη μας εξιστορεί το δικό της ταξίδι προς τη μητρότητα στο 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνη της

Tips επιβίωσης τους καλοκαιρινούς μήνες για εγκυούλες από μια γλυκιά εγκυούλα

6 μαγικοί μήνες μαζί με την Αριάδνη μας

Το 2ο τρίμηνο μαγείας της μέλλουσας μαμάς Σόφις Γαβρίδη Κονιτοπούλου

Η μαμά Σόφι Γαβρίδη-Κονιτοπούλου μας περιγράφει την δική της μοναδική εμπειρία τοκετού…

Σκέψεις