Συνέντευξη της Working Mom Χρυσαυγής Ατσιδάκου!

Συνέντευξη της Working Mom Χρυσαυγής Ατσιδάκου!

Η Χρυσαυγή είναι μια νέα, όμορφη, έξυπνη, δραστήρια, δημιουργική γυναίκα. Μια μαχόμενη δικηγόρος και δημοσιογράφος. Είναι μαμά του Μάξιμου και της Ίριδας και σύζυγος του ποδοσφαιριστή Αλέξη Τζόρβα.
Την γνώρισα πριν 3 χρόνια περίπου όταν με είχε καλέσει στην εκπομπή που παρουσίαζε στο Web Tv του Star Channel το “Όλα για τη μαμά”, για να μιλήσω για το Working Moms και από την πρώτη στιγμή την λάτρεψα για την απλότητα της, την καλοσύνη της, την ευγένεια της και για το πόσο προσιτή και ακομπλεξάριστη ήταν. Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια και η κάθε συνεργασία και επικοινωνία μαζί της είναι τεράστια ευχαρίστηση!

Μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε θα γνωρίσετε την τρυφερή πλευρά της, αυτή της μαμάς και θα μάθετε όλα της τα επαγγελματικά σχέδια!

WM. Πως είναι για σένα να είσαι Working Mom; Εύκολο; Δύσκολο; Νοιώθεις ενοχές ότι παραμελείς τα παιδάκια σου όπως οι περισσότερες Working Moms ή νιώθεις ότι συνδυάζεις αρμονικά δουλειά και παιδιά;

Χ.Α. Το να είσαι working mom και όχι απλά mom το επιβάλλουν οι απαιτήσεις της ζωής, ειδικά στην Ελλάδα, αλλά και η προσωπική ανάγκη κάθε γυναίκας να είναι ισορροπημένη.
Δύσκολα σήμερα μια οικογένεια ζει μόνο με την εργασία του μπαμπά. Είναι απαραίτητο να εργασθεί και η μαμά για μπορέσει η οικογένεια να καλύψει τις ανάγκες της. Βέβαια μια εργαζόμενη μαμά είναι και επιστημονικά πιο ισορροπημένη καθώς και ένα πιο υγιές πρότυπο για τα παιδιά της που μεγαλώνουν. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες, σίγουρα υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι τύψεις, που νιώθω ανεπαρκής, όμως στο άθροισμα των στιγμών και των συναισθημάτων έχω την αρμονία που χρειάζομαι για να κοιμάμαι ήρεμη το βράδυ αγκαλιά με τα μικρά μου!

WM: Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου από τότε που έγινες μαμά;

Χ.Α. Όλα άλλαξαν από τότε. Όλη η θεωρία μου για τη ζωή, η καθημερινότητα, οι προτεραιότητες, τα όνειρά μου για το μέλλον. Έγινα νομίζω ένας άλλος άνθρωπος, ένας καλύτερος άνθρωπος χάρη στο Μάξιμο και στη Ίριδα και κάθε μέρα για τα δικά τους και μόνο μάτια θέλω να γίνομαι καλύτερη!

WM. Μίλησε μας για τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες.

Χ.Α. Προσπαθώ να ισορροπώ ανάμεσα σε δημοσιογραφία και δικηγορία! Ασκώ μαχόμενη δικηγορία με δικό μου δικηγορικό γραφείο “Atsidakou and Associates Law Office”. Ασχολούμαι με αστικό, εμπορικό, οικογενειακό δίκαιο και ακίνητα.
Επίσης συνεργάζομαι με το Star Channel και την εκπομπή “Aλήθειες με τη Ζήνα” όπου εμφανίζομαι και με την δικηγορική και με την δημοσιογραφική μου ιδιότητα.
Και τέλος είμαι ιδιοκτήτρια και manager του boutique hotel Costa Rampane στην Πλύτρα Μονεμβασιάς.

WM. Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;
Χ.Α. Δε θα αναφερθώ σε μεμονωμένα σχέδια. Να εξελίσσομαι, να προχωράω βήματα μπροστά σε όλα. Στις σχέσεις μου με τους αγαπημένους μου, στα επαγγελματικά μου, στα χόμπι μου, στον τρόπο ζωής μου γενικότερα. Μπορεί τα δεδομένα στην Ελλάδα μας προς το παρόν να είναι απογοητευτικά, όμως δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Πρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να πραγματοποιούμε… Το οφείλουμε πρώτα σε εμάς και μετά στα παιδιά μας!

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Συνεντεύξεις