6 μαγικοί μήνες μαζί με την Αριάδνη μας

6 μαγικοί μήνες μαζί με την Αριάδνη μας

Σε λίγες μέρες θα γίνουμε 6 μηνών ! Πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος! Το μικρό μας σποράκι γίνεται σιγά σιγά ένα μικρό γλυκό ανθρωπάκι! Κάθε μέρα είναι και μοναδική! Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή! Ποια μαμά δεν μιλάει ασταμάτητα για το μωράκι της; Ευτυχώς οι δικές μου φίλες έχουν παιδάκια και δεν με παρεξηγούν. Νομίζω δηλαδή!

Όπως σας έλεγα κάθε μέρα είναι ξεχωριστή! Το μωράκι μας χρειάζεται όλη μας τη προσοχή.  Της αφιερώνουμε όλη την ημέρα. Ειδικά εγώ γιατί ο μπαμπάς μας εργάζεται πολλές ώρες  μέσα στο 24ωρο. Παρόλα αυτά κάνουμε κάθε μέρα μαζί πράγματα όπως για παράδειγμα το βραδινό μας μπανάκι το οποίο είναι ιεροτελεστία! Θα κάτσουμε και οι τρείς μας να κάνουμε  στο μπανιερό μας ”πιτσι-πιτσι” και μετά θα κάνουμε μαζί νάνι! Για εμάς ο χρόνος με το παιδί είναι το σημαντικότερο. Ο μπαμπάς με το που βάλει το κλειδί στη πόρτα είναι δοσμένος στην μπέμπα του και σε μένα!

Από την άλλη οι βόλτες μας είναι απαραίτητες! Περνάμε χρόνο πάντα μέσα στην εβδομάδα με τους παππούδες μας Παναγιώτη – Μαίρη & Ιωάννα – Δημήτρη! Αν τους πεις σήμερα δεν προλαβαίνουμε γίνεται χαμός. Ακόμα μέσα στην εβδομάδα η μικρή μας Αριάδνη συναντά φυσικά και τους οικογενειακούς της φίλους! Πώς τα προλαβαίνει όλα αυτό το μωρό; Χα χα χα!!!

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε προσαρμοστεί στη νέα μας καθημερινότητα με επιτυχία! Τα κάνουμε όλα με πρόγραμμα και μαζί με τη μπέμπα μας! Ναι, παραδέχομαι πως αργούμε πλέον στα ραντεβού μας αλλά μόνο για 10 λεπτά. Όταν έχεις να κουβαλήσεις όλη την προίκα της μπέμπας πώς να μην αργήσεις; Βέβαια από την άλλη σημαντικό είναι να μπορεί ο μπαμπάς με τη μαμά να βγουν και μια βόλτα οι δυο τους και σ’ αυτό βοηθούν οι παππούδες! Σας ευχαριστούμε!!!

Τώρα ξεκινάμε τα αλεσμένα! Με φρουτάκια θα κάνουμε την αρχή! Πόσο άγχος έχω… Θα της αρέσει; Οι μαμάδες που έχουν μεγαλύτερα μωρούλια με καταλαβαίνουν! Μου λένε πως θα έχει και πλάκα! Δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα μεγαλώνει το χαμογελαστό μας μωράκι! Ναι, σαν μεγαλώσει θα κάνω κι άλλο! Το δηλώνω! Είμαι γεννημένη μανούλα και θέλω να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια μας! Είμαι ερωτευμένη με εμάς!

Το άλλο σας το πα; Τρέχουμε να ετοιμάσουμε τη βάπτιση μας που πρώτα ο Θεός θα γίνει στα τέλη του Μάη και είμαστε τόσο χαρούμενοι! Κλαίω από συγκίνηση! Έχουμε κλείσει σχεδόν τα πάντα και έχουμε μείνει στις λεπτομέρειες. Πόσο ανυπομονώ!!! Πρέπει να είναι η πιο όμορφη  στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού μετά τη γέννηση του παιδιού τους!

Με λίγα λόγια και επειδή εδώ δεν μπορούμε να πούμε πολλά από εδώ μανούλες, το Αριαδνάκι μας άλλαξε όλη τη ζωή! 6 μήνες γεμάτοι ευτυχία και ολοκλήρωση! Κι αν κουράζομαι, κι αν δεν προλαβαίνω, κι αν πεφτώ στο κρεβάτι κουρασμένη στο τέλος της ημέρας κοιτάζω ψηλά και ευχαριστώ τον Θεό για το θαύμα του! Ας έχει όλα τα παιδιά του κόσμου καλά και ας ευλογήσει όλα τα ζευγάρια όπως κι εμάς!

Θα τα πούμε ξανά σύντομα γιατί μια μικρή τσούπρα με αναζητά!

Φιλιά μανούλες!!!
Σόφι Γαβρίδη – Κονιτοπούλου

Σκέψεις