Διαγωνισμός με δώρο Paw Patrol Όχημα Air Patroller

Διαγωνισμός με δώρο Paw Patrol Όχημα Air Patroller

To Working Moms σε συνεργασία με την Giochi Preziosi Hellas προσφέρει σ’ έναν υπερτυχερό το όχημα Air Patroller της σειράς Paw Patrol.
Τα Paw Patrol είναι το αγαπημένο παιδικό των περισσότερων παιδιών και μ’ αυτό το δώρο είμαστε σίγουροι ότι τα παιδάκια σας θα ξετρελαθούν.

Οι κινήσεις είναι οι εξής:
1) Κάντε like στη σελίδα: Giochi Preziosi Hellas
2) Κάντε like στη σελίδα μας Working Moms
3) Γράψτε σε σχόλιο αν αγαπάνε τα παιδιά σας τα Paw Patrol και γίνετε μέλος και της ομάδας μας: https://www.facebook.com/groups/workingmomsblog/
4) Kαλέστε τους φίλους σας και κοινοποιήστε το διαγωνισμό μας!!
5) Συμπληρώστε μέσα στο site μας στη φόρμα συμμετοχής το ονοματεπώνυμο σας και το email σας:
https://workingmoms.gr/2018/01/diagonismos-me-dwro-paw-patrol-oxima-air-patroller/

Aκολουθήστε με και στο instagram γιατί τρέχει και εκεί ο ίδιος διαγωνισμός και άλλος ένας τυχερός θα κερδίσει το Όχημα Air Patroller της Paw Patrol (2 θα είναι οι νικητές-1 από το facebook και 1 από το instagram): https://www.instagram.com/workingmoms.gr/ και στο facebook: https://www.facebook.com/bloggerofworkingmoms

Ο διαγωνισμός λήγει στις 1/3/2018 στις 23:59!

Καλή επιτυχία!!!

    Περιγραφή προϊόντος:

    Τώρα μπορείτε να πετάξετε με τη βοήθεια του νέου Air Patroller δύο μοναδικούς τρόπους. Με τις περιστρεφόμενες προπέλες, το Air Patroller μετατρέπεται εύκολα από ελικόπτερο σε αεροπλάνο! Και για πρόσθετη περιπέτεια, το Air Patroller έχει πραγματικά φώτα και ήχους πτήσης που σας συνοδεύουν σε όλες τις αποστολές σας. Μπορείτε να χωρέσετε έως δύο φιγούρες στο πιλοτήριο και τέσσερις στο χώρο αποσκευών (το σετ περιέχει 1 φιγούρα). Όταν ολοκληρώσετε την αποστολή, μπορείτε να προσγειώσετε το Air Patroller με τους πραγματικούς του τροχούς ή να το μεταμορφώσετε σε ελικόπτερο για μια τέλεια προσγείωση στο πάνω μέρος του οχήματος Paw Patroller Jungle (πωλείται ξεχωριστά).

    Περιέχει μία φιγούρα του Robodog. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες LR44 (περιέχονται για τη λειτουργία δοκιμής).

    Διαγωνισμοί