Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων, χαλιών, καναπέδων και service κλιματιστικών από την Lefkas bioclean

Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων, χαλιών, καναπέδων και service κλιματιστικών από την Lefkas bioclean

Στη Lefkas bioclean προσφέρουν υπηρεσίες οικολογικού καθαρισμού με πιστοποίηση αντί-αλλεργικής προστασίας με την μέθοδο Microsplitting (καθαρισμός με τεχνολογία μικρό-διάσπασης χωρίς ενεργά χημικά πρόσθετα ή απορρυπαντικά, σαπούνια, χωρίς χλώρια ή διαλύτες, ένζυμα κ.α.) για τη σωστή συντήρηση και υγιεινή των στρωμάτων, σαλονιών, ταπήτων, κουρτινών, χαλιών, μαξιλαριών, αυτοκινήτων, λεωφορείων, σκαφών, θαλαμηγών, ξενοδοχείων, ιατρείων, σχολείων, παιδικών σταθμών, κατασκηνώσεων και άλλων επαγγελματικών χώρων. Η έδρα τους είναι στην όμορφη Λευκάδα αλλά εξυπηρετούν και στην Αθήνα.

Καθαρισμός στρωμάτων

Περνάµε το 1/3 της ζωής µας στο στρώµα µας! Αν δεν το συντηρήσουμε, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, µυκήτων, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων.

Ένα στρώµα, µετά τον πρώτο µήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα, σε 4 μήνες 500.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000.

Ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις στην υγεία μας αν φορούσαμε καθαρά ρούχα ωστόσο δεν κάναμε ΠΟΤΕ μπάνιο? Ανάλογοι κίνδυνοι καραδοκούν αν αλλάζουμε συστηματικά καλύμματα και σεντόνια ΑΛΛΑ δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να καθαρίσουμε το στρώμα μας. Τα άκαρεα είναι δύσκολο να τα βγάλουμε έξω από ένα στρώμα με την απλή ηλεκτρική σκούπα. Επίσης με κάθε κίνησή μας πάνω στο στρώμα η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη αναταράσσεται, με αποτέλεσμα να λειτουργεί ως φυσητήρας.

Ωθώντας τα ακάρεα και τα απεκκρίματα τους και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες, ελαφρύτερες από τον αέρα, να έρχονται σε άμεση επαφή με το στόμα, τη μύτη, τα μάτια, το δέρμα μας και να επιβαρύνουν την υγεία μας με διάφορα συμπτώματα όπως: κνησμός, ερεθισμός, συνάχι, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, φτέρνισμα, ρινίτιδα, επιπεφυκίτιδα, σοβαρές δερματοπάθειες, πονοκεφάλους, χρόνια βρογχίτιδα, αλλεργικό άσθμα, δύσπνοια και άλλα.

Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Όταν έρθει η ώρα για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των πολύτιμων και αγαπημένων σας χαλιών η πιο αξιόπιστη, σίγουρη, αποτελεσματική και φυσικά πιο συμφέρουσα επιλογή είναι η Lefkas bioclean!

Το ειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας μας παραλαμβάνει τα χαλιά από τον χώρο σας και στη συνέχεια ακολουθούμε αποτελεσματικά προγράμματα καθαρισμού με αυστηρές προδιαγραφές που βασίζονται :

Στις μεθόδους που εφαρμόζονται για την αφαίρεση σκόνης, την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών, την αφαίρεση τοπικών λεκέδων και την αναζωογόνηση και βαθύ καθαρισμό.
Στον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Στα κατάλληλα ειδικά υποαλλεργικά φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε.
Η εταιρείας μας θα τα αναζωογονήσει, θα τα φυλάξει σε ειδικές θήκες οι οποίες επιτρέπουν στο χαλί να αναπνέει και θα εξασφαλίσουμε ότι θα τα παραλάβετε πιο φωτεινά, πεντακάθαρα, τονωμένα και όσο καλύτερα συντηρημένα γίνεται.

Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών και Καναπέδων

Αναλαμβάνουν µε υπευθυνότητα τον πλήρη καθαρισµό του σαλονιού σας εξασφαλίζοντας:

Απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσµα χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών απορρυπαντικών ακόµα και από προηγούμενους καθαρισμούς.
Τέλεια αποτελέσματα µε απόλυτη ασφάλεια στην αντιμετώπιση χρόνιων λεκέδων, δύσκολης βρωµιάς και μικροβίων σε όλες τις υφασμάτινες ή δερμάτινες επιφάνειες. Μετά τον καθαρισμό εφαρμόζουμε σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
Καινοτόμα τεχνολογία (microsplitting) με οικολογικά καθαριστικά που εξαλείφουν λεκέδες, ακόμα και κάθε βακτήριο και οσμή, για απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών, και ενηλίκων µε τις καθαρισμένες επιφάνειες.

Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών Αυτοκινήτων

Αναλαμβάνουν µε υπευθυνότητα τον πλήρη καθαρισµό του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας εξασφαλίζοντας:

Απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσμα χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών απορρυπαντικών ακόµα και από προηγούμενους καθαρισμούς, σε ελάχιστο χρόνο.
Τέλεια αποτελέσµατα µε τεχνολογία microsplitting φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, λόγω πλήρους έλλειψης χηµικών απορρυπαντικών, απόλυτη καθαριότητα στην αντιμετώπιση χρόνιων λεκέδων, δύσκολης βρωµιάς και μικροβίων στον ουρανό, στο σαλόνι, στις µοκέτες & σε όλες τις υφασμάτινες, δερμάτινες ή πλαστικές επιφάνειες.
Kαθαρισµό και περιποίηση δερμάτινων επιφανειών όλων των ποιοτήτων. Μετά τον καθαρισμό εφαρμόζουμε σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Η καινοτόμα τεχνολογία παρέχει απόλυτη ασφάλεια στην άμεση επαφή βρεφών, παιδιών, και ενηλίκων µε τις καθαρισμένες επιφάνειες.

Συντήρηση και Service Κλιματιστικών

Η εταιρεία Lefkas bioclean πραγματοποιεί την συντήρηση οποιουδήποτε κλιματιστικού, πάντα προς όφελος του πελάτη. Η συντήρηση των κλιματιστικών είναι ο μόνος τρόπος για την προφύλαξη από τυχόν μύκητες, ιούς & μικρόβια που μπορεί να διοχετευτούν στον αέρα του χώρου μας από το κλιματιστικό,(π.χ. Νόσος των Λεγεωνάριων) και την καλύτερη λειτουργία των μηχανημάτων.

Με την τακτική συντήρηση επιτυγχάνουμε:

Μέγιστη απόδοση λειτουργίας του κλιματιστικού
Εξοικονόμηση ενέργειας ηλεκτρικού ρεύματος
Προστασία περιβάλλοντος
Απολύμανση και καταπολέμηση εστιών μικροβίων
Πρόληψη βλαβών για αδιάλειπτη λειτουργία
Καλύτερη ποιότητα ψυχώμενων προϊόντων
Έλεγχο τυχόν διαρροών ψυκτικού ρευστού – προστασία περιβάλλοντος
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τηρούνται οι προδιαγραφές που δίνουν οι κατασκευάστριες εταιρείες (1 φορά το χρόνο). Σε χώρους επαγγελματικούς η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο.

Τα βήματα της διαδικασίας του καθαρισμού είναι τα παρακάτω:

Καθαρισμός φίλτρων,
Έλεγχος πιέσεων κλιματιστικών μονάδων
Χημικός καθαρισμός των στοιχείων των εσωτερικών μονάδων
Χημικός καθαρισμός των εξωτερικών μονάδων
Έλεγχος πληρότητας σε φρέον
Έλεγχος ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών μερών την μηχανημάτων
Έλεγχος ανεμιστήρων
Μικροβιοκτονικός καθαρισμός εσωτερικού στοιχείου, με υγρό τα οποίο: καθαρίζει, απολυμαίνει και εξαφανίζει οσμές από χώρους συνωστισμού και παραμονής κοινού. Επίσης εμποδίζει την ανάπτυξη των θετικών και αρνητικών κατά Gram μικροβίων (περιλαμβανομένων και των ψευδομονάδων, Σταφυλόκοκο Aureus και Τυφοειδή Salmonella.). Απολυμαίνει από τον ιό Γρίππης Α2, από τον ιό του απλού έρπητα και από τους περισσότερους λιπόφιλους ιούς .
Λίπανση των απαιτούμενων μηχανικών μερών
Έγγραφη βεβαίωση συντήρησης & σωστής λειτουργίας ψύξης /κλιματισμού επαγγελματικών και μη χώρων.

Η εταιρεία Lefkas bioclean έχει ένα εκλεκτό πελατολόγιο που τους έχει εμπιστευθεί μέσα από την δοκιμασμένη και πολυετή επαγγελματική τους σχέση.
Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι όλα εγκεκριμένα από Ευρωπαϊκά και Διεθνώς Αναγνωρισμένα Ινστιτούτα είναι βιοδιασπώμενα και υπό-αλλεργικά και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον με φυσικά συστατικά.
Προσφέρουν υπηρεσίες οικολογικού καθαρισμού με πιστοποίηση αντί-αλλεργικής προστασίας και με την μέθοδο Microsplitting.
Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι όλα εγκεκριμένα από Ευρωπαϊκά και Διεθνώς Αναγνωρισμένα Ινστιτούτα είναι βιοδιασπώμενα και υπό-αλλεργικά και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον με φυσικά συστατικά.

Τηλ. 694 469 2279 – 26450 25926
www.lefkasbioclean.gr
e-mail: dimitriszaklefkas@gmail.com
Facebook page

Οι προτάσεις μας