Επίσημη παρουσίαση του νέου συλλεκτικού παραμυθιού  “Τα μαγικά του παππού και της γιαγιάς”

Επίσημη παρουσίαση του νέου συλλεκτικού παραμυθιού “Τα μαγικά του παππού και της γιαγιάς”

PLAYMOBIL play & give 2017: Επίσημη παρουσίαση του νέου συλλεκτικού παραμυθιού
“Τα μαγικά του παππού και της γιαγιάς”
στο PLAYMOBIL Fun Park!

Eίναι πραγματικά τυχερά τα παιδάκια που έχουν μια υπέροχη γιαγιά και έναν καταπληκτικό παππού στη ζωή τους όπως ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης μου! Η Playmobil Ελλάδα μας συγκίνησε πραγματικά πολύ και μ’ αυτή τους την ενέργεια!

Το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give της PLAYMOBILHellas, παρουσιάζει 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες, που αυτή τη φορά έχουν ως στόχο να τιμήσουν και να αναδείξουν την αξία της ελληνικής οικογένειας. Παππούς και γιαγιά!

Όπως κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που βασικό στόχο έχει την ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία της προσφοράς μυελού των οστών.

Σε ένα μαγευτικό σκηνικό, που διαμορφώθηκε στο PLAYMOBIL FunPark  στην Κηφισιά, η PLAYMOBIL παρουσίασε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου το νέο συλλεκτικό παραμύθι του κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give. Επίτιμοι καλεσμένοι ήταν παππούδες και γιαγιάδες με τα εγγονάκια τους.

Ο αγαπημένος συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, Αντώνης Παπαθεοδούλου, αφηγήθηκε σε μικρούς και μεγάλους, την ιστορία που εμπνεύστηκε από τις νέες συλλεκτικές φιγούρες PLAYMOBIL play & give, τον παππού και τη γιαγιά με τα εγγονάκια τους, αποτυπώνοντας την ανιδιοτελή αγάπη και φροντίδα του παππού και της γιαγιάς.


Το PLAYMOBIL FunPark, που μεταμορφώθηκε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την τρυφερή ιστορία, να μάθουν για την αξία της προσφοράς και να διασκεδάσουν με διαδραστικά παιχνίδια εμπνευσμένα από το παραμύθι «Τα μαγικά του παππού και της γιαγιάς».

Παράλληλα, με αφορμή την κυκλοφορία των φιγούρων του PLAYMOBIL play & give, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν και τη νέα ταινία του κοινωνικού προγράμματος της PLAYMOBIL Hellas, αφιερωμένη στην ελληνική οικογένεια: Με βασικό μήνυμα «ο παππούς και η γιαγιά  ξέρουν ότι το μυστικό για να τα έχεις όλα είναι να προσφέρεις», αναδεικνύονται οι άρρηκτοι δεσμοί των παιδιών με τον παππού και τη γιαγιά. Πρόκειται για μια παραγωγή του Nickelodeon – που αποτελεί διαχρονικό χορηγό επικοινωνίας του κοινωνικού προγράμματος –  η οποία αγγίζει την οικογένεια και τους δεσμούς που την περιβάλλουν και έρχεται με στόχο να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους προς όλους όσους έχουν ανάγκη.

Μπορείτε να δείτε την ταινία εδώ:

Η Ειρήνη Ευφραιμίδη, Marketing Manager της PLAYMOBIL Hellas, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους τόνισε τη σπουδαιότητα του κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play&give,  το οποίο στα 6 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του στην ελληνική αγορά έχει καταφέρει να μεταφέρει στα παιδιά μηνύματα προσφοράς, αλληλεγγύης και αγάπης σε όσους έχουν ανάγκη. Επιπλέον, ευχαρίστησε τον Αντώνη Παπαθεοδούλου ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τη συγγραφή του κειμένου, για ακόμα μια χρονιά, την Ίριδα Σαμαρτζή για την εικονογράφηση του παραμυθιού, καθώς και τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος για τη συμβολή τους στη δημιουργία του.

Οι φιγούρες PLAYMOBIL play & give κυκλοφορούν αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Όπως κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που βασικό στόχο έχει την ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία της προσφοράς μυελού των οστών / αιμοποιητικών κυττάρων, καθώς και την εγγραφή τους ως εθελοντών δοτών.

Το παραμύθι του κοινωνικού προγράμματος, διανέμεται δωρεάν από την PLAYMOBIL Hellas, στο PLAYMOBIL FunPark καθώς και σε εκπαιδευτικούς. Διαχρονικός χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος PLAYMOBIL play & give είναι το NICKELODEON.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα, τις εκδηλώσεις και το παραμύθι PLAYMOBIL play & give: www.playmobil.gr και εδώ.

Tο PLAYMOBIL play & give:
Το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give υλοποιείται από την PLAYMOBIL Hellas με συνέπεια, από το 2012. Έχοντας καθιερωθεί πλέον ως θεσμός, στα 6 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά, το PLAYMOBIL play & give  έχει προσφέρει χαρά και υποστήριξη σε χιλιάδες παιδιά σε όλη τη χώρα. Κάθε χρόνο, 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και το πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give. Μέχρι σήμερα, η PLAYMOBIL Hellas έχει προσφέρει 100.000€ για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Ο Σύλλογος “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”
Ο Σύλλογος “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” ιδρύθηκε το 2012, από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, που εδώ και 27 χρόνια, με πρωτοπόρο την Πρόεδρο του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, δίνει μεγάλο αγώνα για τη σωτηρία των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Πρωταρχικός σκοπός του υπήρξε η λειτουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία αποτελεί απάντηση στην ανάγκη εύρεσης εθελοντών δοτών, με στόχο να εξασφαλίσει σε όλους όσους το χρειάζονται, το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή τους, που σήμερα το αποκτούν με δυσκολία και συχνά με μεγάλο κόστος.

Εκδηλώσεις