Συνέντευξη της Λεάννας Μάρκογλου

Συνέντευξη της Λεάννας Μάρκογλου

Η Λεάννα Μάρκογλου είναι μία όμορφη γυναίκα, δραστήρια, μαμά και μακιγιέρ των επωνύμων. Είναι σύζυγος του αγαπημένου τραγουδιστή Πάνου Καλλίδη και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα 3 τους παιδάκια τη Νίνα 6,5 χρονών, την Δήμητρα 5,5 χρονών και τον Αριστείδη 4 χρονών.
Παραχώρησε στο Working Moms αυτή την όμορφη συνέντευξη και την ευχαριστούμε πολύ!

W.M. Πως είναι για εσάς να είστε Working Mom; Εύκολο; Δύσκολο; Νιώθετε ενοχές ότι παραμελείτε τα παιδάκια σας όπως οι περισσότερες Working Moms ή νιώθετε ότι συνδυάζετε αρμονικά δουλειά και παιδιά;

Λ.Μ. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι Working Mom και σίγουρα νιώθω πολλές φορές τύψεις!!! Αλλά με όλες τις μαμάδες που συναναστρέφομαι όλες το ίδιο νιώθουν οπότε προσπαθώ να το αποβάλλω λίγο.
Σίγουρα προσπαθώ να συνδυάσω και τα δυο ώστε να μην λείπω τις ώρες που είναι τα παιδιά σπίτι.

W.M. Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας από τότε που γίνατε μαμά;

Λ.Μ. Έχει αλλάξει 100%, πια πάω βάσει προγράμματος των παιδιών και τα οργανώνω όλα έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία.

W.M. Από πότε είστε make up artist και πως προέκυψε αυτό το τόσο ενδιαφέρον και “όμορφο” επάγγελμα; Είναι εύκολο να είστε make up artist επωνύμων;

Λ.Μ. Από πάντα … αχαχαχα από μικρο παιδί έλεγα σε όλες τις φίλες να τις βάψω, στην μαμά μου σε όλες. Μ’ άρεσε πάρα πολύ πήγα σε σχολή αισθητικής, έκανα extra μαθήματα μακιγιάζ και μ’ αρέσει να μαθαίνω και συνέχεια θέλω να εξελίσσομαι. Στόχος μου τώρα είναι να πάω Νέα Υόρκη να παρακολουθήσω σεμινάρια από τον make up artist της Kim Kardasian. Είναι λίγο δύσκολο θα έλεγα γιατί έχουν κάποιες απαιτήσεις, τώρα όμως με τους περισσότερους έχω γίνει φίλη και έτσι τους ξέρω καλά.

W.M. Πείτε μας λίγα λόγια για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Λ.Μ. Δουλεύω στο περιοδικό You Magazine και στο Down Town μόλις μου έκαναν μια πρόταση. Έχω φτιάξει ένα δικό μου χώρο studio και δουλεύω και εκεί! Οπότε είμαι full time.

W.M. Τι μακιγιάζ θα προτείνατε στις αναγνώστριες του site μας που είναι Working Moms, πολυάσχολες και με μια πολύ έντονη και απαιτητική καθημερινότητα, αλλά παράλληλα θέλουν να είναι περιποιημένες;

Λ.Μ. Θα πρότεινα σε όλες τις μανούλες να έχουν όμορφα σχηματισμένα φρύδια, ένα ωραίο φωτεινό ρουζ και ωραία χείλη σε nude αποχρώσεις.

W.M. Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Λ.Μ. Εύχομαι πρώτα απ’ όλα να έχουμε υγεία και θα ήθελα πολύ σύντομα να ανοίξω ένα μαγαζί δικό ου στα Νότια Προάστια!!! Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και να δώσω κουράγιο σ’ όλες τις μανούλες για το δύσκολο έργο μας, αλλά είμαστε φτιαγμένες να αντέχουμε πολλά.

Συνεντεύξεις