ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ: Η ΤΑΙΝΙΑ

Μια σκοτεινή μαγική δύναμη απειλεί την Eκουέστρια. Τα Μικρά Πόνυ ξεκινούν έναν αξέχαστο ταξίδι όπου γνωρίζουν νέους φίλους και συναρπαστικές περιπέτειες στην προσπάθεια τους να σώσουν την πόλη τους…με τη δύναμη της φιλίας.

Το Μικρό μου Πόνυ: Η ταινία έρχεται για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες από τη Spentzos Film και τα βιβλία της ταινίας κυκλοφορούν από τις  Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Μικρό μου Πόνυ: Το βιβλίο της ταινίας

Τα πόνυ έρχονται αντιμέτωπα με τον πανίσχυρο Βασιλιά Τυφώνα που με τη βοήθεια της Διοικητή Τέμπεστ, ενός μονόκερου που μετατρέπει τις πριγκίπισσες σε πέτρινα αγάλματα, θέλει να κάνει δικιά του όλη τη μαγεία τους… Τα Μικρά μου Πόνυ μαζί με τη μικρότερη πριγκίπισσα, την Τουάιλαϊτ Σπαρκλ, κατορθώνουν να ξεφύγουν και ξεκινούν ένα συναρπαστικό ταξίδι με στόχο τη διάσωση της Εκουέστρια. Στη διαδρομή θα αντιμετωπίσουν κινδύνους, θα συναντήσουν πειρατές, θα περιπλανηθούν σε έναν υποθαλάσσιο κόσμο και το κυριότερο θα κάνουν νέους φίλους! Άραγε, θα κατορθώσουν να πετύχουν το στόχο τους και να σώσουν τη χώρα τους;

Μικρό μου Πόνυ η Ταινία – Η δύναμη της φιλίας

Σε αυτή την ιστορία οι φίλοι των Μικρών μου Πόνυ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους «κακούς» της ταινίας. Ποια είναι η Διοικητής Τέμπεστ και γιατί έχασε την πίστη της στη φιλία; Ο Γκάρμπερ κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει ο πιο πιστός της βοηθός, θα τα καταφέρει; Οι δυο τους θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα σκοτεινά σχέδια του Βασιλιά Τυφώνα ή μήπως πάρουν μερικά πολύτιμα μαθήματα από τα Μικρά μου Πόνυ;

Μικρό μου Πόνυ η Ταινία – Το πειρατικό πάρτι


Μια ξαφνική επίθεση ταράζει την Εκουέστρια. Τα Μικρά μου Πόνυ θα κατορθώσουν να δραπετεύσουν, αναζητώντας βοήθεια προκειμένου να σώσουν την Κάντερλοτ. Η διαδρομή θα τις οδηγήσει πάνω σε ένα αερόπλοιο που ανήκει στον Καπετάνιο Κελαένο και το πειρατικό πλήρωμα του. Οι πειρατές δεν έχουν καμιά φιλική διάθεση απέναντι στα πόνυ μόνο που εκείνα κατορθώνουν να τους αλλάξουν γνώμη μετατρέποντας την αιχμαλωσία τους σε ένα μεγάλο πειρατικό πάρτι!

Μικρό μου Πόνυ η Ταινία – Τόμος Ζωγραφικής


Ζωγραφική με τα Μικρά μου Πόνυ που αλλάζουν μορφή αποκτώντας πειρατική στολή ή μορφή γοργόνας. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να χρωματίσουν τους νέους ήρωες της ταινίας όπως τη Διοικήτη Τέμπεστ ή το πόνυ Μελωδία.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και κερδίστε 1 παραμύθι “ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ Η ΤΑΙΝΙΑ – Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ” και 1 φιγούρα Γοργονοπόνι!
Για να πάρετε μέρος συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο και το e-mail στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής!

Καλή επιτυχία!


  Η τυχερή που κέρδισε ένα βιβλίο “ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ Η ΤΑΙΝΙΑ” + 1 φιγούρα Γοργονοπόνι, από την νέα ταινία “Το μικρό μου Πόνυ” που κυκλοφορεί από τη Spentzos Film είναι η: Katerina Annopoulou.
  Δείτε εδώ το trailer: https://workingmoms.gr/2017/10/my-little-pony-the-movie-at-cinemas/
  και τρέξτε με τα παιδιά σας να την δείτε είναι υπέροχα διασκεδαστική!!!
   
  Βρείτε όλη τη σειρά των βιβλίων της σειράς Μικρό μου Πόνυ στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
  www.epbooks.gr

  One Response

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.