Πως θα διαρκέσει το αγαπημένο σου άρωμά περισσότερο;

Πως θα διαρκέσει το αγαπημένο σου άρωμά περισσότερο;

Κορίτσια μου αγαπημένες συμβουλές!!!!
Θέλετε να μάθετε πως θα διαρκέσει το αγαπημένο σου άρωμά περισσότερο;
Εδώ σας έχω την λύση!!!!
Μάθετε μερικά μυστικά για το πώς μπορείτε να φοράτε το άρωμα σας και να μοσχοβολάτε όλη μέρα! Ααααααχ!!!! Πάμε λοιπόν!!!!

  1. Εφάρμοσε το άρωμα ή την κολόνια σου λίγο μετά το μπάνιο, όπου θα έχεις χρησιμοποιήσει ουδέτερο αφρόλουτρο, όταν οι πόροι του σώματός σου είναι ακόμα ανοιχτοί.
  2. Μην ψεκάζετε άρωμα σε ξηρό δέρμα, γιατί έχει την τάση να εξατμίζεται πιο γρήγορα όταν βρίσκεται πάνω σε ξηρή επιφάνεια. Όσο πιο ενυδατωμένη είναι η επιδερμίδα σου τόσο περισσότερο θα διαρκέσει το άρωμά σου. Ένας τέλειος τρόπος για να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα είναι να εφαρμόσεις στα σημεία που θα ψεκάσεις την κολόνια ή το άρωμά σου λίγη βαζελίνη.
  3. Ψέκαζε το άρωμά σου από 15 εκ. μακριά.
  4. Αν θες να έχει περισσότερη διάρκεια το άρωμά σου, τότε μην τρίβεις τα σημεία που το ψεκάζεις. (Γιατί; Μα φυσικά γιατί όταν τρίβεις το άρωμά σου διασπώνται τα μόριά του και μειώνεται η μυρωδιά και η διάρκειά του).
  5. Ψέκασε το άρωμά σου στις θερμές περιοχές του σώματός σου, όπως π.χ. στο λαιμό, στο εσωτερικό του αγκώνα, στο εσωτερικό του καρπού και πίσω από τα γόνατα αλλά και στο σβέρκο!
  6. Πάρε μια μεγάλη ποσότητα βαμβακιού και ψέκασε πάνω του λίγη ποσότητα από την κολόνια ή το άρωμά σου. Τοποθετήστε το στην ντουλάπα σου πολύ κοντά στα ρούχα σου και θα δεις πόσο θα μοσχοβολούν όταν τα φορέσεις. (Αν δεν έχετε ένα άρωμα συγκεκριμένο και σας αρέσουν πολλά αρώματα αποφύγετε το. αυτή η συμβουλή είναι χρήσιμη όταν χρησιμοποιείτε μόνο ένα άρωμα συγκεκριμένο)
  7. Μην αποθηκεύεις το άρωμά σου σε σημεία που το βλέπει ο ήλιος. Προτίμησε τα σκοτεινά και δροσερά μέρη. Μην το βάζεις στο ψυγείο, καθώς καταστρέφεται η σύνθεσή του. Φρόντιζε μετά από κάθε χρήση να το σφραγίζεις καλά και αν είναι δυνατόν στο κουτί που ήταν όταν το αγοράσατε!
  8. Φυλάξτε τα πιο βαριά και πικάντικα αρώματα για τις βραδινές σας εξόδους, ενώ το πρωί προτιμήστε τις πιο ανάλαφρες μυρωδιές. Αν, πάλι, δεν μπορείτε να αποχωριστείτε την αγαπημένη σας πικάντικη μυρωδιά ούτε λεπτό, τότε το πρωί τουλάχιστον μπορείτε να το αντικαταστήσετε με την αρωματική λοσιόν της αντίστοιχης σειράς.
  9. Κάτι που δεν πρέπει να αγνοούμε είναι ότι συνηθίζουμε σιγά σιγά το άρωμά μας και το μυρίζουμε όλο και λιγότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αρχίζουμε να ψεκάζουμε όλο και περισσότερο. Η ποσότητα πρέπει να παραμένει πάντα η ίδια.
  10. Ψέκασε λίγες μπατονέτες με το άρωμά σου, βάλε τις μέσα σε ένα πλαστικό σακουλάκι και ρίξε τις μέσα στη τσάντα σου σε περίπτωση που θες να φρεσκαριστείς μέσα στη μέρα. Έτσι δεν θα χρειαστεί να κουβαλήσεις μαζί σου ολόκληρο το μπουκάλι.
  11. Το  καλοκαίρι προτιμήστε την λοσιόν του αρώματος που σας αρέσει… Τα περισσότερα αρώματα έχουν την δική τους. Αλλά ακόμα και αν δεν έχουν υπάρχουν μαγαζιά που φτιάχνουν με χαμηλό κόστος και πολύ καλή ποιότητα και σας τα στέλνουν σπίτι σας με μερικά κλικ ή κάνοντας τηλεφωνική παραγγελία.
    Και όπως ξέρετε, είμαι εδώ για κάθε ερώτηση σας (δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις!!!!) , απορία, συμβουλή, προσθήκη και οτιδήποτε θέλετε !!!

Σύντομα περισσότερες στήλες αλλά και νέες συμβουλές μόνο για εσάς κορίτσια!!!                                                                                                                      Ως τότε γεια σας!!!

της Χριστίνας Ελευθεριάδη

Tips Ομορφιά