Βιολογικά απορρυπαντικά “αληθινά” κατάλληλα για μωρά

Βιολογικά απορρυπαντικά “αληθινά” κατάλληλα για μωρά

Όταν ήμουν έγκυος στον Κωνσταντίνο μου πριν 7 χρόνια, δυστυχώς δεν υπήρχε ή δεν την γνώριζα τη βιολογική σειρά απορρυπαντικών που είναι “αληθινά” κατάλληλη για μωρά και λέω δυστυχώς γιατί ήμουν μια πολύ οργανωτική και ενημερωμένη μέλλουσα μαμά που έψαχνα και επιδίωκα το καλύτερο για το μωράκι μου.

Επειδή όμως θέλω εσείς οι νέες μέλλουσες μαμάδες να είστε σωστά πληροφορημένες και να μην αγοράζετε οτιδήποτε βρίσκεται στο εμπόριο και στο ίντερνετ σας συστήνω τα βιολογικά απορρυπαντικά Bio-bebe detergents.

Όπως εσείς αγκαλιάζετε το μωρό σας τρυφερά, έτσι θέλετε και το baby απορρυπαντικό σας να φροντίζει τα ρούχα του. Το βιολογικό υγρό απορρυπαντικό bio-bebe® είναι αληθινά baby γιατί δεν περιέχει καθόλου πετροχημικά, parabens ή ένζυμα. Το ξέρατε ότι τα κοινά απορρυπαντικά μπορεί να περιέχουν πρόσθετες χημικές ουσίες που δημιουργούν αφρό;
Τα βιολογικά απορρυπαντικά bio-bebe®, χωρίς ένζυμα και πετροχημικά, κάνουν λιγότερο αφρό, ενώ παράλληλα καθαρίζουν αποτελεσματικά και δεν περιέχουν τοξικά χημικά συστατικά.
Οι βιολογικοί καρποί πλυσίματος – Soap Nuts καθαρίζουν ιδανικά τα ρουχαλάκια του μωρού, προστατεύοντας το δερματάκι του! Είναι πιστοποιημένα από τον κορυφαίο οργανισμό πιστοποίησης της Αυστρίας για τα βιολογικά προιόντα (Austria Bio Garantie-NON-FOOD Standard).
Το απορρυπαντικό bio-bebe® μπορεί να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον μέχρι τα 2 πρώτα τους χρόνια και θα είστε ήσυχες και ξένοιαστες ότι το μωράκι σας θα είναι προστατευμένο από αλλεργίες και ερεθισμούς.

Επίσης δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σας το βιολογικό απορρυπαντικό bio-bebe® με άρωμα αλόης, το οποίο καθαρίζει φυσικά και χωρίς κατάλοιπα μπιμπερό, πιάτα, κουταλάκια, επιφάνειες που αγγίζουν τα μωρά, ακόμα και τα παιχνίδια τους, που ειδικά τον πρώτο τουλάχιστον 1μιση χρόνο της ζωής τους τα βάζουν συνέχεια στο στόμα τους. Περιέχει μόνο αγνές φυτικές σαπωνίνες και είναι ότι πιο ασφαλή για να καθαρίζετε τέλεια ότι έρχεται σε επαφή το γλυκό σας μωράκι.

Όταν μεγαλώσει λιγάκι αφήστε το μικρό σας να πλύνει το πιατάκι του… αλλά και τα δικά σας! Με το βιολογικό απορρυπαντικό πιάτων bio-bebe® θα είστε ήσυχες ότι δεν θα μείνει κανένα χημικό κατάλοιπο.

Μακάρι να τα γνώριζα όταν είχα τα παιδιά μου μωρά, εννοείται όμως ότι θα τα χρησιμοποιήσω γιατί θέλω ακόμα την ιδανική φροντίδα για τα παλικαράκια μου.
Σας τα συστήνω σε σας τις μωρομανούλες που θέλετε τα ρούχα που το αγκαλιάζουν να είναι πλυμένα με ένα απορρυπαντικό που όχι απλώς το λέει, αλλά είναι “αληθινά” κατάλληλο για μωρά.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε και να δείτε τα σημεία πώλησης εδώ.

Οι προτάσεις μας