Γέννησε το μωρό της χωρίς εγκέφαλο για να δωρίσει τα όργανά του

Γέννησε το μωρό της χωρίς εγκέφαλο για να δωρίσει τα όργανά του

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες της Κάρι Γιάνγκ, μιας 31χρονης μητέρας από τις ΗΠΑ που βρήκε τη δύναμη να κρατήσει το μωρό της που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και να το γεννήσει παρά το γεγονός ότι γνώριζε πως δεν θα είχε εγκέφαλο, για να δωρίσει τα όργανά του και να σώσει άλλες ζωές.

Η Κάρι και ο σύζυγός της Ρόι, έμαθαν κατά τη διάρκεια της κύησης ότι ο εγκέφαλος του μωρού τους δεν αναπτυσσόταν.

Το σοκ ήταν μεγάλο, όμως το ζευγάρι κατάφερε να βρει απίστευτα αποθέματα δύναμης και να το γεννήσουν, προσφέροντας τα όργανά του σε άλλα παιδιά που είναι άρρωστα, αποκαλύπτοντας έτσι το μεγαλείο της ψυχής τους.

Δυστυχώς το μωρό τους, η Εύα, γεννήθηκε νεκρή και το όνειρό τους να δώσουν ζωή σε άλλα παιδιά γκρεμίστηκε.
«Ένιωσα ντροπή γιατί όλη αυτή η θετικότητα του να σώσεις ζωές δεν θα συνέβαινε τώρα. Όλοι αυτοί οι σχολαστικοί σχεδιασμοί και οι διαδικασίες πετάχτηκαν από το παράθυρο. Σας λέω, μόνο… απογοήτευση», έγραψε ο Ρόι στα κοινωνικά δίκτυα μετά τη γέννηση του μωρού.

Σαν από θαύμα όμως και μέσα σε όλη αυτή τη θλίψη και την απογοήτευση οι γιατροί βρήκαν μια μικρή σπίθα ελπίδας και είπαν στο ζευγάρι ότι το ένα μάτι της Εύας θα μπορούσε τελικά να δοθεί για δωρεά σε ένα παιδάκι στην Οκλαχόμα.

Όπως είπε η Κάρι και ο Ρόι, εκείνη ήταν ίσως η καλύτερη στιγμή της ζωής τους.

Ο Ρόι μάλιστα έγραψε για τη σύζυγό του και την απόφασή της να γεννήσει αυτό το μωρό:

«Κυριολεκτικά στη χειρότερη στιγμή της ζωής της, όταν έμαθε ότι το μωρό της πρόκειται να πεθάνει, της πήρε λιγότερο από ένα λεπτό για να σκεφτεί κάποιον άλλον και πως η έλλειψη εγωισμού της θα μπορούσε να βοηθήσει».

Το ζευγάρι έχει ακόμα έναν γιο και η ιστορία του έχει συγκινήσει πάρα πολλούς.

Ειδήσεις