Μια πολύ γλυκιά γιορτή γεμάτη συναισθηματισμό και όμορφες αναμνήσεις πλησιάζει… Η γιορτή της μητέρας.

Όλοι κάποια στιγμή της ζωής μας τρέξαμε με χαρά να αγκαλιάσουμε τη μητέρα μας, κρατώντας ένα λουλούδι που κόψαμε βιαστικά ή μια ανθοδέσμη που αγοράσαμε κρυφά! Έχετε σκεφτεί όμως να της χαρίσετε ένα δώρο που θα έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια, από ένα λουλούδι ή μια ανθοδέσμη, ένα δώρο που θα προσφέρει τη ζωή σε παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς την ασφάλεια και τη ζεστασιά της μητρικής αγκαλιάς;

Αγοράστε ένα δώρο UNICEF μέσω του e-shop μας ή των καταστημάτων UNICEF και χαρίστε το στη μητέρα σας. Έτσι προσφέρετε διπλά: τη χαρά στη μητέρα σας και τη ζωή και την ελπίδα σε παιδιά που κινδυνεύουν. Επίσης, μπορείτε να γιορτάστε την ξεχωριστή αυτή περίσταση προσφέροντας ένα δώρο γεμάτο νόημα, επιλέγοντας ένα από τα «Εμπνευσμένα Δώρα» της UNICEF. Αναζητήστε ένα μοναδικό δώρο για τον άνθρωπο που σας χάρισε τη ζωή και παράλληλα στείλτε τη βοήθειά σας σε παιδιά που η ζωή τους κινδυνεύει. Πρόκειται για πραγματικά αντικείμενα, που φτάνουν στα παιδιά και τις μητέρες που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, όπως εμβόλια, φάρμακα, φαγητό, θεραπευτικό γάλα, καθαρό νερό, σχολικός εξοπλισμός και παιχνίδι. Στείλτε ένα δώρο στα παιδιά, επ’ ονόματι της μητέρας σας και εκείνη θα ενημερωθεί γι’ αυτή την πράξη αγάπης και ανθρωπιάς, με μια ιδιαίτερη κάρτα με τις ευχές σας.

Αναζητήστε το ιδανικό δώρο, μέσα από την ιστοσελίδα μας και κάντε τις αγορές σας σε ασφαλές περιβάλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.