Playmobil 1-2-3, η αγαπημένη σειρά των μικρών μας παιδιών

Playmobil 1-2-3, η αγαπημένη σειρά των μικρών μας παιδιών

“Μαμά μαμά ήρθε δώρο απ’την Playmobil Ελλάδα, απ’τα τα αγαπημένα μου παιχνίδια, είμαι πολύ τυχερός”. Τι και αν είναι για τον αδερφό του, αφού είναι φάρμα έγινε και δικό του 😉

Γιατί τα λατρεμένα μας Playmobil είναι παιχνίδια που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές και είναι κατάλληλα για όλα τα παιδάκια από 18 μηνών και άνω.

Τα Playmobil ξεκινήσαμε να τα ανακαλύπτουμε όταν ο Κωνσταντίνος μου ήταν 3 χρονών. Περιττό να σας πω, ότι έχουμε αγοράσει είναι σαν να αγοράστηκαν χθες, αφού είναι απίστευτα ανθεκτικά.

Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικό χωρίς επικίνδυνα χημικά πρόσθετα. Πλένονται εύκολα, ακόμα και στο πλυντήριο και δεν περιέχουν μικρά αντικείμενα.

Ο Δημήτρης μου τα έχει ανακαλύψει νωρίτερα και είναι απ’τα αγαπημένα του παιχνίδια!!!
Το τέλειο δώρο για παιδάκια από 18 μηνών!!!

Έχουν ζωντανά χρώματα και το κατάλληλο μέγεθος για να μην γίνει κατά λάθος κατάποση από τα μικρά σας, αν και μετά τα 1μιση χρόνια αυτή η συνήθεια που αγωνιά όλους τους γονείς, έχει εκλείψει.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι και βαλιτσάκι και μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας για να τα απασχολήσετε σε μια φιλική επίσκεψη ή ακόμα και σε ταξίδι.

Μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα παιχνιδάδικα και στο www.playmobil.gr.

Οι προτάσεις μας