“Μικροχώρα, ο γύρος του κόσμου”, βιβλίο για μικρά σποράκια

“Μικροχώρα, ο γύρος του κόσμου”, βιβλίο για μικρά σποράκια

Τα μικρούλια φεύγουν για περιπέτεια!

Η “Μικροχώρα – Ο γύρος του κόσμου”. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στα μικρούλια μας παιδάκια από 1 έως 3 ετών, το οποίο τα βοηθάει να γνωρίσουν τις χώρες του κόσμου.

Τα σποράκια μας πακετάρουν τις βαλίτσες του και είναι έτοιμα για αναχώρηση.

Το ταξίδι τους ξεκινάει από το θορυβώδη Λονδίνο, την πρωτεύουσα της Αγγλίας, συνεχίζουν στο όμορφο Παρίσι, την πρωτεύουσα της Γαλλίας, στην πολύχρωμη Ολλανδία, στην Γερμανία, στην χιονισμένη Φιλανδία, διασχίζοντας τα κανάλια της Βενετίας και εξερευνώντας την μυστηριώδη Αίγυπτο, την πατρίδα των πυραμίδων.

Πηγαίνουν για σαφάρι στην Κένυα της Αφρικής, στην μυστηριώδη Ινδία και Κίνα, στο Τόκιο της Ιαπωνίας, στην Αυστραλία, στην ηλιόλουστη Βραζιλία και κλείνουν το υπέροχο ταξίδι τους στην θορυβώδη Νέα Υόρκη.

Ένα φανταστικό χρωματιστό βιβλίο, πλημμυρισμένο από εικόνες, χρώματα και δραστηριότητες.
Στο κάτω μέρος κάθε σελίδας απεικονίζονται εικόνες τις οποίες ζητάς απο το μικρούλη σου να τις βρει μέσα στην ιστορία.

Ένα βιβλίο ιδανικό για να αναπτύξουν το λεξιλόγιο, την παρατηρητικότητα και τη φαντασία τους.
Θα απασχοληθούν αρκετή ώρα αναζητώντας τα αντικείμενα και θα το κατά ευχαριστηθούν!!

Εμένα το ευχαριστήθηκαν και τα δυο μου παιδάκια (2μιση και 6μιση χρονών). Παίξαμε το κυνήγι των χαμένων αντικειμένων και διασκεδάσαμε μικροί και μεγάλοι. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάμε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μας και να διασκεδάζουμε με βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια και κάθε λογής δραστηριότητα, όπως μεγαλώσαμε εμείς, μακρυά από την τεχνολογία και τον εθισμό των υπολογιστών και των κινητών.

Παρ’ όλο που είναι για μικρότερα παιδιά μπορεί να εξερευνηθεί άνετα και από ένα παιδάκι μέχρι 6 ετών, άρα είναι το τέλειο δώρο για παιδιά από 1 έως 6 ετών για να περνούν δημιουργικά την ώρα τους.

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και εδώ.

Βιβλία Οι προτάσεις μας