Θεατρικό δρώμενο: Ο Δίας, η Αθηνά και η δύναμη της προσφοράς

Θεατρικό δρώμενο: Ο Δίας, η Αθηνά και η δύναμη της προσφοράς

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ του παραμυθιού

PLAYMOBIL play & give

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, 12:00-13:30, Athens Metro Mall, Επίπεδο 0

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, 12:00-13:30, στο Athens Metro Mall, Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, οι πρωταγωνιστές του PLAYMOBIL play & give 2016, ο Δίας και η Αθηνά, ‘ζωντανεύουν’ μέσα από μία μικρή θεατρική παράσταση με βιωματικά παιχνίδια.

Ποιά είναι η πιο σπουδαία από όλες τις δυνάμεις του Δία; Και ποιά είναι η πιο σημαντική μάχη που έδωσε η θεά Αθηνά; Ο Κωστής και η Μάγια έχουν πολλές ερωτήσεις για την εργασία που ετοιμάζουν για το σχολείο τους. Θα έχουν όμως δύο απρόσμενους βοηθούς: τον Δία και την Αθηνά αυτοπροσώπως.

Το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give συνεχίζει για 5ηχρονιά να προσφέρει χαρά και υποστήριξη σε χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα.  Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της PLAYMOBIL, κατασκευάστηκαν 2 συλλεκτικές φιγούρες με έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PLAYMOBIL play & give. Ο Δίαςκαι η Αθηνά είναι οι νέοι πρωταγωνιστές, οι οποίοι μεταφέρουν μηνύματα προσφοράς και αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη.

Παράλληλα, η PLAYMOBIL Hellas κυκλοφορεί φέτος και το 3οπαραμύθι PLAYMOBIL play & give «OΔίας, η Αθηνά και η δύναμη της προσφοράς». Την ξεχωριστή ιστορία του, που εμπνεύστηκε ο Αντώνης Παπαθεοδούλου, τη μετέτρεψε σε μαγευτικές εικόνες ο Γιώργος Πούρικας.

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους  να δείτε το παραμύθι μας να ζωντανεύει και φυσικά να πάρετε δώρο το βιβλίο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να γίνουμε εθελοντές δότες Μυελού των Οστών, αφού θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των οστών ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ! 

Διασκέδαση Εκδηλώσεις