Συναρπαστικές Περιπέτειες με τους Ρωμαίους στην αρχαία Αίγυπτο από την Playmobil

Συναρπαστικές Περιπέτειες με τους Ρωμαίους στην αρχαία Αίγυπτο από την Playmobil

Συναρπαστικές Περιπέτειες με τους
Ρωμαίους στην αρχαία Αίγυπτο!

Πυραμίδες, μούμιες, ιερογλυφικά και αμέτρητοι θρύλοι γύρω από την αρχαία Αίγυπτο. Ακόμα και σήμερα μικροί και μεγάλοι, γοητεύονται από την αρχαία Ρώμη και την ιστορία της, όπου αυτοκράτορες, εκατόνταρχοι και λεγεωνάριοι κυριαρχούν. Η PLAYMOBIL προσκαλεί τους μικρούς της φίλους να ανακαλύψουν αυτές τις μοναδικές ιστορίες.

Ο Καίσαρας και Κλεοπάτρα έχουν συμφωνήσει να κάνουν εκεχειρία. Θα καταφέρουν όμως να την κρατήσουν για πάντα; Κάποιος πονηρός εχθρός έχει ήδη σκεφτεί ένα ύπουλο σχέδιο. Η δράση διαδραματίζεται στη μεγάλη Πυραμίδα του Φαραώ, όπου μυστικά και πολύτιμοι θησαυροί κρύβονται πίσω από τα τείχη. Οι επικίνδυνες παγίδες και οι γρίφοι κάνουν τη ζωή των τυμβωρύχων πολύ δύσκολη. Η Ρωμαϊκή Γαλέρα, ο Αιγύπτιος πολεμιστής με την καμήλα και το στρατόπεδο των τυμβωρύχων συμπληρώνουν το υπέροχο αυτό θέμα, προσφέροντας έτσι τον τέλειο συνδυασμό για ατέλειωτο παιχνίδι στα παιδικά δωμάτια. Μέσα από τα εννιά νέα σετ της PLAYMOBIL, η αρχαία ιστορία των Ρωμαίων και Αιγύπτιων ζωντανεύει ξανά.

Οι αρχαίοι κόσμοι – από την Προϊστορική εποχή μέχρι το Μεσαίωνα – και η ιστορία τους αποτελεί βασικό θέμα εδώ και χρόνια για τα παιχνίδια PLAYMOBIL. Όταν μία νέα σειρά σχεδιάζεται για να κυκλοφορήσει, η PLAYMOBIL εξετάζει με πολύ μεγάλη ακρίβεια ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Πώς ζούσαν οι άνθρωποι στην αρχαία Αίγυπτο και Ρώμη; Τι φορούσαν; Πώς μετέφεραν τα πράγματά τους και πώς πολεμούσαν στις μάχες; Όπως αναφέρει και ο Uwe Reuter, επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της PLAYMOBIL: «Όταν σχεδιάζουμε έναν καινούργιο κόσμο, πάντα χρησιμοποιούμε στοιχεία όπου τα παιδιά αναγνωρίζουν αμέσως ότι προέρχονται από την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Δεν ξεχνάμε φυσικά, ποια λειτουργία και ποια πτυχή του παιχνιδιού προσφέρουν μεγαλύτερη διασκέδαση για το παιδί.». Η συνταγή της επιτυχίας για τους δημιουργούς των παιχνιδιών, είναι να παρέχουν τα κατάλληλα στοιχεία και φυσικά, πρωτότυπες λειτουργίες που ενθαρρύνουν τα παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες σε ένα μοναδικό παιχνίδι ρόλων.

Για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο του 2017.

Θα τα βρείτε σε όλα τα παιχνιδάδικα, στο shop του Playmobil fun park και στο www.playmobil.gr.

Διασκέδαση Κατασκευές