Κάντε τα βράδια των παιδιών σας παραμυθένια με τα νέα παραμύθια των Εκδόσεων Μίνωα

Κάντε τα βράδια των παιδιών σας παραμυθένια με τα νέα παραμύθια των Εκδόσεων Μίνωα

Αυτή τη βδομάδα σας προτείνουμε αυτά τα υπέροχα βιβλία από εικονογράφιση, επιμέλεια και κείμενο που μόλις κυκλοφόρησαν από τις αγαπημένες Εκδόσεις Μίνωα που αγαπούν και σέβονται τα παιδιά μας και κυκλοφορούν μόνο προσεγμένα παραμύθια. Τα συγκεκριμένα απευθύνονται σε ηλικίες 3 έως 8 χρονών.

Θα εντυπωσιαστείτε και εσείς και τα παιδάκια σας από την φανταστική εικονογράφιση και την ποιότητα τους.

Τέλεια πρόταση για να κλείνετε όμορφα τη μέρα των παιδιών σας και επίσης ωραία ιδέα για δώρο για τα παιδιά των φίλων σας ή για τους φίλους των παιδιών σας.

Κάθε φορά που λαμβάνουμε κάποιο δέμα, τα μάτια του Κωνσταντίνου μου λάμπουν από χαρά και ανυπομονεί να φτάσει το βράδυ, την ώρα που χαλαρώνουμε για να μου τα διαβάσει.

Ακόμα και ο Δημήτρης μου που είναι μόλις 2 χρόνων, επειδή έχει μεγαλώσει και αυτός σε ένα σπίτι γεμάτο βιβλία, και έχει πρότυπο τον αδερφό του που τα λατρεύει, τα ξεφυλλίζει και αυτός με χαρά και μπορεί να απορροφηθεί ώρες χαζεύοντας τα!!!!

Ο Μάγος του Οζ γράφτηκε από τον Αμερικανό Λ. Φρανκ Μπάουμ και δημοσιεύτηκε πρώτη φορά το 1901.

Ο Μπάουμ έγραψε στη συνέχεια δεκατρία ακόμη μυθιστορήματα, που διαδραματίζονταν στη χώρα του Οζ, αλλά ο Μάγος του Οζ παραμένει το γνωστότερό του έργο κι έχει διασκευα­στεί πολλές φορές για τη μεγάλη οθόνη ή τη θεατρική σκηνή.

Στην ιστορία αυτή, η Ντόροθι και το σκυλάκι της μεταφέρονται, παρασυρμένοι από έναν κυκλώνα, στη χώρα του Οζ.

Εκεί θα συναντήσουν το Σκιάχτρο, τον Τενεκεδένιο Ξυλοκόπο και το Δειλό Λιοντάρι που θα τους συντροφεύσουν στο ταξίδι τους προς τη Σμαραγδένια Πόλη.

Εκεί η μικρή Ντόροθι ελπίζει να συναντήσει τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην πατρίδα της, τον Μάγο του Οζ!

Θα καταφέρει, άραγε, να τον βρει;

Κι αν ναι, θα είναι πρόθυμος εκείνος να τη βοηθήσει;

Μια υπέροχη, μαγική ιστορία που μας υπενθυμίζει τη σημασία των φίλων, του σπιτιού και της οικογένειας.

Τη λένε Δώρα (απ’ το Θεοδώρα), είναι έξυπνη, αστεία, της αρέσουν πολύ τα γλυκά, οι βόλτες στο σούπερ μάρκετ και τα παιχνίδια με τους φίλους της.
Όμως βαριέται τα κομμωτήρια και τα ανέκδοτα του ξαδέλφου της.

Μερικές φορές σκέφτεται κάπως διαφορετικά κι αν τη ρωτήσει κανείς τι θα γίνει όταν μεγαλώσει, εκείνη θα πει: «Τραγουδίστρια, ή ηθοποιός, ή δημοσιογράφος, ή συγγραφέας, ή σκηνοθέτις, ή δασκάλα, ή νοσοκόμα, ή…»

Ο Ιάσονας ξεκίνησε το ταξίδι του με την Αργώ με σκοπό να φέρει το Χρυσόμαλλο Δέρας πίσω στην Ιωλκό.

Στην Αργοναυτική Εκστρατεία ήρθε αντιμέτωπος με τις Συμπληγάδες Πέτρες και κινδύνους πολλούς.

Με τη βοήθεια όμως των θεών και πενήντα Αργοναυτών κατάφερε να τους ξεπεράσει.

Ας τον γνωρίσουμε!

Mύθοι του Aισώπου, γεμάτοι φαντασία, διδακτικοί και τόσο διασκεδαστικοί!

Mε ήρωες συνήθως ζώα, οικεία στο παιδί, που το βοηθούν να γνωρίσει ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ιδιότητες και έτσι να χτίσει σιγά σιγά την προσωπικότητά του.

Θα τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο www.minoas.gr.

Βιβλία Οι προτάσεις μας