«Από Μαμά σε Μαμά»: Μια κοινωνική ενέργεια από τη ΜΕΓΑ και την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

«Από Μαμά σε Μαμά»: Μια κοινωνική ενέργεια από τη ΜΕΓΑ και την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ σε συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στέκεται δίπλα σε μητέρες που έχουν ανάγκη, με μία νέα κοινωνική πρωτοβουλία. Το πρόγραμμα, το οποίο έχει τίτλο «Από Μαμά σε Μαμά», βοηθάει τις νέες μητέρες που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Υπάρχουν μητέρες που δεν τους χάρισε απλόχερα η ζωή όλα όσα επιθυμούν. Μητέρες που στερούνται τα βασικά, που βρίσκονται σε ακραία φτώχεια, χωρίς καμία οικονομική υποστήριξη και κάποιες φορές ακόμη και χωρίς στέγη.
Αυτές οι μητέρες δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Έναν δύσκολο αγώνα για να μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια το μωράκι που κράτησαν πρόσφατα για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους.

Η κοινωνική ενέργεια θα υλοποιηθεί από 1 έως και 15 Φεβρουαρίου 2017, διάστημα κατά το οποίο σε όλα τα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα διατίθενται οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, σε μειωμένη τιμή.
Από τα έσοδα της ενέργειας θα δημιουργηθούν ειδικά «κουτιά φροντίδας Babylino» τα οποία περιλαμβάνουν τα βασικά είδη περιποίησης για τους πρώτους μήνες ζωής του νεογέννητου μωρού.

Συνολικά 300 κουτιά φροντίδας θα δοθούν σε μητέρες που μόλις γέννησαν τα μωρά τους και βρίσκονται σε ακραία φτώχεια, σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δημόσιων Μαιευτηρίων «Έλενα» και «Αλεξάνδρα».

Ειδήσεις