Home > Ζαχαροπλαστική > Τα μερεντάκια, της Ανδριάνας

Τα μερεντάκια, της Ανδριάνας

  •  
  •   
  •  
  •  

Μερεντάκια

Υλικά για 30-40 τεμάχια διπλά:

2 κούπες αλεύρι μαλακό με 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 κούπα μερέντα
2 βανίλιες
4 αβγά
Mερέντα για την ένωση

Εκτέλεση:

Χτυπάμε με το μίξερ ή χτυπητήρι αβγών, αν είστε πολύ δυνατές τα αβγά και προσθέτουμε τη μερέντα να ομογενοποιηθεί καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με κουτάλι. Με ένα κουταλάκι ρίχνουμε μικρές κουταλίτσες σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα και φροντίζουμε να είναι ζυγός ο αριθμός, για να τα ενώσουμε μετά ανά δυο. Ψήνουμε μόνο 10′ στον αέρα στους 150C και όχι παραπάνω, γιατί σκληραίνουν και όταν κρυώσουν τα ενώνουμε ανά δυο με μερέντα. Φτιάξτε διπλή δόση γιατί απλώς θα εξαφανιστούν!

Καλή επιτυχία και απόλαυση!!!
Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού by Andriana

Δείτε επίσης
Κολοκυθοκεφτέδες σε αλμυρές βάφλες
Φτιάξτε την δική σας χειροποίητη λαγάνα
Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 14 έως 20 Ιανουαρίου
Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 7 έως 13 Ιανουαρίου

Αφήστε απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

*Με την υποβολή σχολίου, αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου.
*Τα στοιχεία που καταχωρούνται θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το workingmoms.gr και από κανέναν άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο και έχουν σκοπό την επικοινωνία με τους διαχειριστές του workingmoms.gr