Στοπ στη γρίπη με την ομοιοπαθητική

Στοπ στη γρίπη με την ομοιοπαθητική

[gdlr_quote align=”center” ]Η λύση για τη γρίπη είναι να συμβουλευθείτε τον ομοιοπαθητικό σας έγκαιρα.[/gdlr_quote]

Με την είσοδο του φθινοπώρου, οι περισσότεροι ταλαιπωρούμαστε από τη γρίπη που δεν είναι άλλο από μια οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος που προκαλείται από διάφορους ιούς. Και είναι κοινώς αποδεκτό ότι η ομοιοπαθητική είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπισή της.

Ιδού με ποια φάρμακα:

Arsenicum album: Ενδείκνυται σε περιπτώσεις όπου ο ασθενής παρουσιάζει εξάντληση, ρίγη και νιώθει την ανάγκη να πίνει συχνά ζεστά ροφήματα. Παράλληλα, παρουσιάζεται οξύθυμος και ανήσυχος.
Baptisia: Δίνεται όταν η γρίπη συνοδεύεται από εμετό και διάρροια. Ο ασθενής αισθάνεται πόνο στα μέλη του, έχει έντονη εφίδρωση και υψηλό πυρετό.
Bryonia: Όταν η γρίπη εκδηλώνεται αργά, με πόνους σε όλες τις αρθρώσεις. Ο ασθενής γίνεται οξύθυμος και θέλει να μένει μόνος.
Gelsemium: Συνιστάται όταν η γρίπη εμφανίζεται στην αλλαγή του sedative-meds.com από κρύο σε ζέστη και εκδηλώνεται ήπια στην αρχή. Ο ασθενής νιώθει βαρύ το κεφάλι του, τα βλέφαρά του, τα άκρα. Αισθάνεται συνεχή υπνηλία και ανορεξία.
Mercurius solubilis: Ιδανικό όταν η γρίπη εκδηλώνεται με πυρετό και έντονη εφίδρωση. Η αναπνοή μυρίζει άσχημα, υπάρχει έντονη σιελόρροια και ακατάσχετη δίψα.
Pyrogenium: Για περιπτώσεις σοβαρής γρίπης με έντονο πόνο στην πλάτη και στα άκρα και ανυπόφορο πονοκέφαλο.
Rhus Toxicodendron: Για τη γρίπη που εκδηλώνεται σε κρύο και υγρό καιρό. Συνοδεύεται από πόνους και δυσκαμψία στις αρθρώσεις, ενώ ο ασθενής αισθάνεται ανήσυχος και ευσυγκίνητος.
Για όλες αυτές και πολλές άλλες περιπτώσεις γρίπης, η ομοιοπαθητική έχει τη λύση. Φτάνει να συμβουλευθείτε τον ομοιοπαθητικό σας έγκαιρα!

Αυτές οι πληροφορίες έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Η δημοσίευση των πληροφοριών αυτών δεν συνιστά άσκηση της ιατρικής ή της ομοιοπαθητικής και δεν υποκαθιστούν τις συμβουλές του γιατρού σας ή του θεραπευτή σας.

Πηγή

Υγεία