Σεμινάρια μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής με τη σεφ Ντίνα Νικολάου στο Yoleni’s Flagship store

Σεμινάρια μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής με τη σεφ Ντίνα Νικολάου στο Yoleni’s Flagship store

Ανακαλύψτε παρακάτω το πρόγραμμα των μαθημάτων μαγειρικής με τη σεφ Ντίνα Νικολάου, στον τρίτο όροφο του Yoleni’s Flagship store!

  •  9 Ιανουαρίου: Βurgers με μοναδικές σάλτσες και chutneys “JUKEROS”

Burger… αγαπημένο έδεσμα για μικρούς και μεγάλους. Θα σας μάθω όλα τα τα μυστικά για να διαλέξετε τα κατάλληλα υλικά, πως είναι το σωστά ψημένο μπέργκερ, αλλά και πως θα γίνουν ζουμερά και λαχταριστά. Τρεις συνταγές με ζουμερό μπέργκερ από κιμά βοδινού με σάλτσα sweet chili, με αφράτο μπέργκερ με κιμά κοτόπουλου με chutney καραμελωμένων κρεμμυδιών και μπέργκερ με μείξη κρεατικών με chutney μήλο-ντομάτα και Κατίκι Δομοκού. Oι σάλτσες και τα chutney JUKEROS είναι η ιδανικότερη επιλογή για τα μπέργκερ τα οποία θα συνοδέψουμε με ολόδροσες ανάμεικτες σαλάτες και κλασσικά… πατάτες τηγανητές.

Τιμή 38€

  • 10 Ιανουαρίου: Cupcakes(αλμυρά & γλυκά) μαζί με τη “SPAROZA”

Τα cupcakes ξεκίνησαν ως μικρά, απολαυστικά επιδόρπια που με την πάροδο των ετών εξελίχθηκαν σε έργα τέχνης. Άπειρες οι συνταγές τους με μεγάλη γκάμα γεύσεων αλλά και μοναδικές διακοσμήσεις τα κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή. Θα σας μάθω τον τρόπο να φτιάχνετε αλμυρά και γλυκά κομψοτεχνήματα, και τους τρόπους που μπορείτε να τα κάνετε εντυπωσιακά σε εμφάνιση αλλά κυρίως, σε γεύση. Mικρά, αγαπησιάρικαRed Velvet Cupcakes, απλά Cupcakes Τιραμισού με πλούσια κρέμα, αλλά και Cupcakes με σπανάκι και φέτα και Cupcakes με πιπεριές, μπέικον και κρέμα αβοκάντο. Tα cupcakes θα τα συνοδέψουμε με μοναδικά προϊόντα της εταιρείας SPAROZA.

Τιμή 38€

  • 11 Ιανουαρίου: Oι special κρεατόπιτες της Ντίνας, συναντούν το κρασί “ΑΜΠΕΛΟΥ ΦΩΣ”

Χορταστικές πίτες που μπορούν να αποτελέσουν και το κυρίως πιάτο ενός γεύματος. Θα σας δείξω πως να φτιάχνετε εύκολο και γρήγορο χειροποίητο φύλλο, πως να διαλέξετε τα μπαχαρικά που θα δυναμώσουν τη γεύση τους αλλά και τον σωστό τρόπο ψησίματος. Μια σπέσιαλ Κιμαδόπιτα με μοσχαρίσιο κιμά και τυριά, μια Κοτόπιτα με κρέμα αλλά και μια εξαιρετική Πίτα με αρνάκι ραγού με ξερή μυζήθρα και μανούρι θα γίνουν οι αγαπημένες σας. Το κρασί «ΑΜΠΕΛΟΥ ΦΩΣ» από το ΚΤΗΜΑ ΖΑΧΑΡΙΑ είναι το τέλειο συνοδεύτικο για να τις κάνει ακόμα πιο λαχταριστές.

Τιμή 38€

  • 16 Ιανουαρίου: Αλμυρές τάρτες με 3 διαφορετικές ζύμες και μανιτάρια “ΔΙΡΦΥΣ”

Μια άδεια ταρτιέρα μπορεί να γίνει ο καμβάς για εξαιρετικές δημιουργίες. Θα σας δείξω την τεχνική της ζύμης αλλά και τον σωστό τρόπο που πρέπει να ψήνετε για να παραμένει τραγανή. Τρεις διαφορετικές ζύμες θα γίνουν οι βάσεις για τέλειες τάρτες. Τάρτα με ζύμη βουτύρο, μανιτάρια και κρέμα τυριού,Τάρτα με ζύμη ελαιολάδου με κοτόπουλο και ανθότυρο και Τάρτα με γιαουρτένια ζύμη, μπολονέζ και τυριά. Τα αγαπημένα μου μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις τάρτες που θα φτιάξουμε.

Τιμή 38€

  • 17 Ιανουαρίου: Κάλεσμα σε φίλους για μεζεδάκια και κρασιά του κτήματος “AVANTIS”

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ευχαριστήσεις μια παρέα από ένα καλό κρασί που το συνοδεύουν νόστιμα μεζεδάκια. Οι φίλοι μου Λένγκα και Απόστολος του κτήματος AVANTIS, θα ’ναι μαζί μας για να μας παρουσιάσουν τα απίθανα κρασιά τους. Τα αγαπημένα κρασιά του κτήματος θα γίνουν η αφορμή για ένα μεθυστικό μενού με δροσερή σαλάτα με βαλεριάνα και λεμονάτο ντρέσινγκ, μια τηγανιά με χωριάτικο λουκάνικο και φρέσκα μυρωδικά, ένας γύρος χοιρινός με πάπρικα αλλά και μιαμπακλαβογαλατόπιτα. Η βραδιά θα περιλαμβάνει εκπλήξεις και δώρα για τις κυρίες από τα φυσικά ελληνικά καλλυντικά LENGA GRAPE SPA.

Τιμή 38€

  • 18 Ιανουαρίου: Σοκολάτα και “METAXA”

Μοναδικός συνδυασμός η Σοκολάτα με το ΜΕΤΑΧΑ. Ένα τέλειο ζευγάρι που κάνει τους απανταχού chocoholic να τρελαίνονται. Τρεις μοναδικές συνταγές που θα λατρέψετε… Σαρλότ σοκολάτα με άρωμα ΜΕΤΑΧΑΣοκολατένιο κέικ του Διαβόλου αλλά και μικρά, εθιστικά, τρουφάκια σοκολάτας με μύλο και καραμελωμένα αμύγδαλα. Το μπράντι METAXA θα είναι εκεί για να μας συνοδεύσει γλυκά.

Τιμή 38€

  • 23 Ιανουαρίου: Εύκολες τούρτες με ζαχαρόπαστα και κουφέτα “ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ”

Οι τούρτες μπορούν να γίνουν πολύ εντυπωσιακές χάρη τη ζαχαρόπαστα. Ο γνωστός pastry chef, Γρηγόρης Γαστεράτος θα μας μάθουν πως να φτιάχνουμε μόνοι μας, εύκολα και γρήγορα ζαχαρόπαστα για να διακοσμούμε τις τούρτες μας. Θα σας δείξω πως να φτιάξετε μια τούρτα Αμυγδάλου με γέμιση κρέμα Αμαρέτο, και μια Τούρτα Σοκολάτα με γέμιση πραλίνα που θα τις διακοσμήσουμε με χρωματιστή ζαχαρόπαστα αλλά και υπέροχες επιλογές από τα κουφέτα ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ.

Τιμή 38€

…………………………………………………………………..

 

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο 212 22 23 622 ή στο 800 11 12 13 14 ΔΩΡΕΑΝ από σταθερό.

Εκδηλώσεις