H Χιονάτη και οι επτά νάνοι στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

H Χιονάτη και οι επτά νάνοι στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Ραντεβού με τον κόσμο των πριγκιπισσών της Disney / Χιονάτη

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, 12:30-3 το μεσημέρι

Για παιδιά από 5 ετών 

“Να ονειρεύεσαι πάντα…”

Κλασικές, μοντέρνες, μαχητικές, δυναμικές, επικές, αστείες, ρομαντικές, οι Πριγκίπισσες της Disney είναι ηρωίδες βγαλμένες από τη φαντασία που γνωρίζουν πώς να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν όλα τα κορίτσια, μικρά και μεγάλα, που νιώθουν πριγκίπισσες σε μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων με πρωταγωνίστριες τις αγαπημένες σας πριγκίπισσες.
80 χρόνια από την πρώτη προβολή της ταινίας, η κλασική ηρωίδα της Disney που αγαπήθηκε από  μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Η Χιονάτη, η όμορφη πριγκίπισσα με τη χρυσή καρδιά, που το τραγούδι της μαγεύει τα μικρά και τα μεγάλα ζώα του Δάσους, καταφέρνει με την αγάπη και την καλοσύνη της να νικήσει το μίσος και τη ζήλια και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Στο πλευρό της οι επτά μικρόσωμοι φίλοι της: O Σοφός, ο Χαρούμενος, ο Γκρινιάρης, ο Ντροπαλός, ο Συναχωμένος, ο Χαζούλης, ο Υπναράς.

Αν σου αρέσουν οι κλασικές ιστορίες, αν έχεις φαντασία και χιούμορ, αν πιστεύεις πως η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας, δεν έχεις παρά να έρθεις το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017, στις 12:30 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, για να ζήσουμε ξανά τη μαγεία της κλασικής ταινίας Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι της Disney.

Σας περιμένουν κατασκευές, θέατρο, face painting, τραγούδι, παιχνίδι και μικροσκοπικές πράξεις αγάπης.
Η ηθοποιός Ειρήνη Κουμπαρούλη και η εικαστικός Γεωργία Σουβατζή θα ταξιδέψουν μαζί σας στο δάσος της Χιονάτης και στο σπιτάκι των νάνων.

Για παιδιά από 5 έως 105 ετών
Είσοδος ελεύθερη
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr 
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Διασκέδαση