Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Dreamy Day

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Dreamy Day

https://www.facebook.com/workingmoms.gr/photos/a.594948000534251.1073741828.594821060546945/1442428505786192/?type=3&theater

Kαι αυτά τα Χριστούγεννα το blog Working Moms θα γίνει ο προσωπικός σας Άγιος Βασίλης!!!!

Σε συνεργασία με το Dreamy Day σας έχει ετοιμάσει έναν ακόμα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό.

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ο πρώτος ένα γράμμα για το παιδάκι τους απευθείας από τον Βόρειο Πόλο και τον Άγιο Βασίλη,
(Σας έρχεται ένα γράμμα απάντηση από τον Άγιο Βασίλη, θεματικό και στολισμένο στο πνεύμα των Χριστουγέννων που περιγράφει πως πέρασε τον χρόνο του μαζί με τους ταράνδους ετοιμάζοντας δώρα για τους μικρούς του φίλους, απαντάει στο παιδί σας για το παιχνίδι που θέλει, ρωτάει για τους φίλους του, την καθημερινότητα του, του δίνει τα συγχαρητήρια που φέτος ήταν καλό παιδί και πολλά άλλα! Το γραμμα καθώς και ο φάκελος είναι θεματικό και στολισμένο! Και περιλαμβάνει στοιχεία για το παιδί σας έτσι ώστε να καταλάβει ότι ο Άγιος των Χριστουγέννων το γνωρίζει προσωπικά!)

Και ο δεύτερος τυχερός ένα ημερολόγιο σε ξύλινο καδράκι, διαστάσεων 32χ32 το οποίο περιλαμβάνει 8 φωτογραφίες. Μπορεί να γίνει σε σχέδιο για αγοράκι, κοριτσάκι άλλα και ουδέτερο!
Οι κινήσεις είναι οι εξής:
1) LIKE στη σελίδα μας Working Moms
2) LIKE στη σελίδα Dreamy Day
3) Αφήστε σαν σχόλιο το όνομα του παιδιού σας ή των παιδιών σας.
4) Κοινοποιήστε το διαγωνισμό μας!!
Ο διαγωνισμός λήγει στις 10/12/2016 στις 23:59!
Καλή επιτυχία!!!

***************************************************
Η πρώτη νικήτρια που κέρδισε ένα γράμμα για το παιδάκι της απευθείας από τον Βόρειο Πόλο και τον Άγιο Βασίλη είναι η: Maria Dust και η δεύτερη που κέρδισε ένα ημερολόγιο σε ξύλινο καδράκι, διαστάσεων 32χ32 το οποίο περιλαμβάνει 8 φωτογραφίες είναι η: Paolina Koura.

Κάντε μαγικά τα Χριστούγεννα των παιδιών σας σε συνεργασία με το Dreamy Day 🙂

Περιγραφή των δυο δώρων:

Γράμμα για το παιδάκι σας απευθείας από τον Βόρειο Πόλο και τον Άγιο Βασίλη,
(Σας έρχεται ένα γράμμα απάντηση από τον Άγιο Βασίλη, θεματικό και στολισμένο στο πνεύμα των Χριστουγέννων που περιγράφει πως πέρασε τον χρόνο του μαζί με τους ταράνδους ετοιμάζοντας δώρα για τους μικρούς του φίλους, απαντάει στο παιδί σας για το παιχνίδι που θέλει, ρωτάει για τους φίλους του, την καθημερινότητα του, του δίνει τα συγχαρητήρια που φέτος ήταν καλό παιδί και πολλά άλλα! Το γραμμα καθώς και ο φάκελος είναι θεματικό και στολισμένο! Και περιλαμβάνει στοιχεία για το παιδί σας έτσι ώστε να καταλάβει ότι ο Άγιος των Χριστουγέννων το γνωρίζει προσωπικά!)

Και ένα ημερολόγιο σε ξύλινο καδράκι, διαστάσεων 32χ32 το οποίο περιλαμβάνει 8 αγαπημένες φωτογραφίες των παιδιών σας. Μπορεί να γίνει σε σχέδιο για αγοράκι, κοριτσάκι άλλα και ουδέτερο!

Διαγωνισμοί