Πρόταση σινεμά: Οι Ευχούληδες (Trolls) + trailer

Πρόταση σινεμά: Οι Ευχούληδες (Trolls) + trailer

Οι διάσημες χαρωπές κούκλες αποκτούν το δικό τους, απόλυτα παιδικό και ψυχεδελικά πολύχρωμο animation με τραγούδια του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Οι «Ευχούληδες» είναι από εκείνες­ τις ταινίες που ξεκινούν από ένα γνωστό, εμπορικά επιτυχημένο­ trademark (από το Ouija μέχρι τα Transformers ) και προσπαθούν να φτιάξουν ένα πρωτότυπο σενάριο το οποίο θα το αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα. Πόσο μακριά μπορεί, λοιπόν, να φτάσει κάποιος ξεκινώντας από κάτι δανέζικες κούκλες του ’60 και συγκεκριμένα τα (Good Luck ) Trolls του Τόμας Νταμ; Οι Τζόναθαν Έιμπελ και Γκλεν Μπέργκερ («Kung Fu Panda», «Τέρατα και Εξωγήινοι» ) κάθισαν κι έγραψαν ένα παιδικό παραμύθι, στον κόσμο του οποίου οι κακοί και γιγάντιοι Μπέργκεν μπορούν να νιώσουν ευτυχισμένοι μόνο καταβροχθίζοντας τους μικρούς και χαρωπούς Ευχούληδες.

Έτσι, έπειτα από μια επιδρομή στο χωριό των τελευταίων, η Πόπη και ο Κλωνάρης, δύο αταίριαστοι Ευχούληδες, ξεκινούν να σώσουν τους φίλους τους που έχουν πέσει στα χέρια των Μπέργκεν. Το στόρι­ εξελίσσεται όπως οποιοσδήποτε με απολυτήριο δημοτικού μπορεί να φανταστεί, στολισμένο με ψυχεδελικά χρώματα, ανεβασμένη διάθεση, μια ’70s πινελιά στην εικονογραφία, τραγούδια από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και τα υπόλοιπα απαραίτητα: το κυνηγητό του φινάλε, το αθώο ρομάντζο, το συμφιλιωτικό μήνυμα. Προφανώς δεν είναι Pixar, αλλά ποιος δεκάχρονος νοιάζεται;

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 92΄. Διανομή: ODEON. 

Διασκέδαση