Εκπαιδευτικό παιχνίδι μυστηρίου στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Εκπαιδευτικό παιχνίδι μυστηρίου στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο δημοφιλής σε όλους μας ντετέκτιβ Κλουζ θα συνεργαστεί με τους CSI Kids για να εξιχνιάσουν την υπόθεση των χαμένων κόμικς στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Εάν είστε 9, 10 ή 11 ετών και σας αρέσουν τα μυστήρια, η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη.

Ντετέκτιβ Κλουζ και CSI Kids
Η υπόθεση των χαμένων κόμικς

Εκπαιδευτικό παιχνίδι μυστηρίου για παιδιά 9-11 ετών
με αφορμή τη σειρά βιβλίων «Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ»

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, 8-9 μ.μ.
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, 7:30-8:30 μ.μ.
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, 12:30-13:30 το μεσημέρι
στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Οι θαυμαστές του ντετέκτιβ Κλουζ σχεδιάζουν μια έκθεση κόμικς στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με θέμα τις περιπέτειες του νεαρού ντετέκτιβ. Όμως, ο φύλακας του εκδοτικού οίκου ισχυρίζεται ότι τα φαντάσματα έκλεψαν τα κόμικς και καλεί σε βοήθεια τους ερευνητές του CSI Kids. Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία, ο ντετέκτιβ Κλουζ θα συνεργαστεί με τους CSI Kids για να αναζητήσουν τα χαμένα κόμικς και να αποδείξουν στον φύλακα ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα!

Τα παιδιά γίνονται ντετέκτιβ για μια μέρα σε μια ιστορία εμπνευσμένη από τις περιπέτειες του αγαπημένου τους ήρωα. Οι μικροί μας φίλοι καλούνται να ερευνήσουν τεκμήρια και να λύσουν γρίφους ομαδικά, χρησιμοποιώντας γνώσεις που διδάσκονται και δεξιότητες που ασκούνται στο σχολείο, στα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής, της Μελέτης Περιβάλλοντος και των Μαθηματικών.

Την ιστορία έχει σχεδιάσει η βραβευμένη θεατρική συγγραφέας και εκπαιδευτικός Φιλιώ Λαζανά και την παρουσιάζει μαζί με την έμπειρη ηθοποιό και εμψυχώτρια Αθηνά Μπερδέκα.

Κάθε παιχνίδι διαρκεί 60 λεπτά και μπορεί να φιλοξενήσει έως 35 παιδιά.
Κόστος: 6 ευρώ για κάθε παιδί (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Με τη συμμετοχή στο παιχνίδι δίνεται δωρεάν σε κάθε παιδί το καπέλο του Κλουζ, αυτοκόλλητο του CSI Kids και μια ιστορία μυστηρίου που καλούνται να λύσουν.
 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Το παιχνίδι πραγματοποιείται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, στο κέντρο της Αθήνας). Οδηγίες για εύκολη πρόσβαση στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ θα βρείτε ΕΔΩ.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, να σερφάρουν στο Internet (και ασύρματο – Wi-Fi) ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη του προγράμματος.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), τον τίτλο και την ημερομηνία του παιχνιδιού.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ CSI Kids

Το CSI Kids είναι η πιο πρωτοποριακή διασκέδαση για αγόρια και κορίτσια 4-11 ετών. Αν τα παιδιά σας ενθουσιάζονται με το μυστήριο και την περιπέτεια, τότε σίγουρα θα λατρέψουν τις περιπέτειες μυστηρίου του CSI Kids. Τα παιδιά επιλέγουν ένα από τα πολλά σενάρια που προτείνονται, ανάλογα με την ηλικία και το θέμα, και γίνονται ντετέκτιβ για μία μέρα. Οι μικροί ντετέκτιβ αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση με την καθοδήγηση επαγγελματιών ηθοποιών και παιδαγωγών, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους σε μια περιπέτεια μυστηρίου που θα τους μείνει αξέχαστη!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.csikids.gr και στο 6943 770690

Διασκέδαση