O Kωνσταντίνος μου διάβασε και σας προτείνει δυο βιβλία που θα βοηθήσουν τα παιδάκια σας να διαχειρίζονται το θυμό τους και να μάθουν καλούς τρόπους

O Kωνσταντίνος μου διάβασε και σας προτείνει δυο βιβλία που θα βοηθήσουν τα παιδάκια σας να διαχειρίζονται το θυμό τους και να μάθουν καλούς τρόπους

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η έμπειρη παιδοψυχολόγος Cornelia Maude Spelman, μαθαίνει σε μικρούς και σε μεγάλους ότι το ν’ αναγνωρίζουμε τα συναισθήματά μας, ιδιαίτερα εκείνα που είναι δυσάρεστα ή μας προκαλούν φόβο, είναι μια γνώση εξίσου σημαντική με όλες τις άλλες. Με χαρακτήρες ζωάκια που μεταφέρουν με τρόπο ευχάριστο και κατανοητό τα μηνύματα, τα μικρά παιδιά μαθαίνουν τι να κάνουν με τα πιο δυσάρεστα από τα συναισθήματά τους.

Με όμορφες ιστοριούλες και παραδείγματα ο Κωνσταντίνος μου κατανόησε πως είναι λογικό να νοιώθει θυμό αν τον κοροϊδεύουν, αν γίνει κάτι που δεν του αρέσει, όταν τον κατηγορήσουν για κάτι άδικα αλλά μέσα από αυτό το βιβλίο έμαθε τρόπους να διαχειρίζεται το θυμό του και ανατρέχει συχνά η μνήμη του στο βιβλίο όταν βιώνει μια αντίστοιχη κατάσταση.

Ένα βιβλίο που θα βοηθήσει πολύ τις μαμάδες με παιδάκια 3-7 ετών.

Η ζωή γίνεται πολύ πιο όμορφη όταν μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε μερικές μικρές και ευγενικές λέξεις.

Άλλωστε σε όλους μας αρέσει να ακούμε καλά λόγια!
Ευχαριστώ παρακαλώ και τόσες ακόμη ωραίες λεξούλες, ευγενικά θα πω!

Τον Κωνσταντίνο μου τον βοήθησε να μάθει όλες τις ευγενικές λέξεις που πρέπει να χρησιμοποιούμε, πως και πότε είναι σωστό να τις χρησιμοποιούμε.

Πότε πρέπει να λέμε παρακαλώ, ευχαριστώ, συγγνώμη, πως μπορώ να βοηθήσω;

Πως να κάνουμε κομπλιμέντα και να μιλάμε ωραία και ευγενικά στους άλλους ανθρώπους και ότι είναι αγένεια να μας μιλάει κάποιος και να μην του απαντάμε.

Δύο βιβλία που θα βοηθήσουν τα παιδάκια σας να διαχειρίζονται το θυμός τους και να μάθουν καλούς τρόπους!!

Μπορείτε να τα αγοράσετε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και μέσα απο το www.epbooks.gr

Βιβλία Οι προτάσεις μας