Βάλτε στη ζωή σας τη μαστίχα και το MASTIHASHOP

Βάλτε στη ζωή σας τη μαστίχα και το MASTIHASHOP

www.mastihashop.com

Δοκίμασα και σας προτείνω να δοκιμάσετε και εσείς τα προιόντα του mastihashop.

Βάλτε στη ζωή σας τη μαστίχα σε όλες τις μορφές της και δείτε ευεργετικές ιδιότητες και αλλαγές στο πρόσωπό σας, το σώμα αλλά ακόμα και στην ψυχολογία σας!!

Στο mastihashop θα βρείτε ότι προϊόν μπορείτε να φανταστείτε από μαστίχα.

To σαμπουάν έκανε τα μαλλιά μου πιο μαλακά και απαλά, το αφρόλουτρο εκτός από ότι μοσχομύρισε όλο το μπάνιο μαστίχα ένοιωσα το δέρμα μου πιο ενυδατωμένο και απαλό.

Το body butter προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και είναι ότι πρέπει γι’ αυτή την περίοδο μετά τις διακοπές τα καλοκαιρινά μπάνια και τον ήλιο, που το δέρμα μας έχει ξεραθεί και αφυδατωθεί.

Η οδοντόκρεμα καθαρίζει απαλά χωρίς όλα τα χημικά που έχουν οι συνηθισμένες οδοντόκρεμες του εμπορίου και σου αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας όπως όταν έχεις μασήσει τσίχλα μαστίχα!!!

Αυτό που μένει σαν αίσθηση μετά την χρήση των προϊόντων του mastihashop είναι η μυσταγωγία της μοναδικής και ιδιαίτερης μυρωδιάς της μαστίχας.

Όλοι έχουμε ανάγκη μετά από μία κουραστική μέρα να αφεθούμε σε ένα χλιαρό μπάνιο με προϊόντα που θα μας χαλαρώσουν έστω μυρίζοντας τα!!!

“Η μαστίχα, ύστερα από μακραίωνα ταξίδια στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ανατολικής Μεσογείου & ερωτοτροπώντας πάντα με την ποικιλία της χρηστικότητα της, αποκτά νέα ταυτότητα και συστήνεται σε ένα κοινό με οικολογικές ανησυχίες και αισθαντική ενατένιση του καθημερινού. Οι άνθρωποι, οι πολιτισμοί, οι αλληλεπιδράσεις, τα γευστικά μεταδάνεια και οι ανταλλαγές, όλα μπερδεύονται γλυκά και μαγικά, αναδύοντας πάντα το μεθυστικό άρωμα της μαστίχας.

Τα mastihashop, γνήσιο δημιούργημα των ανθρώπων της μαστίχας, φιλοδοξούν να αναδείξουν τις ιαματικές και καλλωπιστικές της ιδιότητες, την πολυχρηστικότητα και τη διεθνικότητα της.

Εκφράζοντας το ζωντανό διηνεκές αμάγαλμα πολιτισμών και λαών, τα mastihashop, έρχονται να προσηλυτίσουν νέους πιστούς και να ταξιδέψουν νοερά στην Ανατολή, φέρνοντας στις αποσκευές τους

Με σημείο εκκίνησης τη Χίο, την παγκόσμια και αποκλειστική πατρίδα της μαστίχας, τα mastihashop, ζωντανεύουν παλιές και δημιουργούν νέες συνεργασίες φέρνοντας προϊόντα απ’ όλες τις χώρες που ταξίδεψε η μαστίχα, αγαθά πολιτισμών με ιστορία χαμένη στα βάθη των αιώνων.”

Σειρές απολαυστικών συνταγών σε συνδυασμό με αρώματα, εικόνες και μουσικές της Μεσογείου.

Aυτό το πρακτικό νεσεσέρ περιέχει 4 απαραίτητα προϊόντα για την καθημερινή σας περιποίηση:

BODY BUTTER ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΕΛΑΙΟ & ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ (50 ml)

 

Το βούτυρο Karite συμβάλλει στη γρήγορη ανάπλαση της επιδερμίδας, ενώ τα έλαια Αβοκάντο και Αμυγδάλου ενυδατώνουν και τρέφουν την επιδερμίδα.

Χρήση: Απλώστε λίγο από την κρέμα σώματος στις περιοχές που χρειάζονται αυξημένη ενυδάτωση, σε στεγνή ή νωπή επιδερμίδα. Ιδανική για αγκώνες, φτέρνες, γόνατα.

Συστατικά: Μαστιχέλαιο, βούτυρο Karite, λάδι Αβοκάντο, Αμυγδαλέλαιο, πολυφαινόλες κόκκινου Σταφυλιού

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΟΗ (50 ml)

 

Ο ενεργός χυμός Αλόης, εξαιρετικά πλούσιος σε βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, ψευδάργυρο και αντιοξιδωτικά ένζυμα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας.

Περιέχει:  Μαστιχέλαιο (αιθέριο έλαιο το οποίο αποστάζεται από τη μαστίχα, την πολύτιμη για τις αντιμικροβιακές και επουλωτικές ιδιότητες της ρητίνη, του χιώτικου μαστιχοδεντρου), πρωτεϊνες Σιταριού, ενεργή Αλόη.

Δεν περιέχει: paraben, σιλικόνη, mineral oil, propylene glycol, ethanolamine

Δερματολογικά ελεγμένο.

 

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (50 ml)

 

Καθαρίζει με τρόπο απαλό αλλά αποτελεσματικό, ενώ χάρη στην περιεκτικότητα του σε πρωτεϊνες Σιταριού, κερατίνη και άμυλο πατάτας βελτιώνει την υφή των μαλλιών. Περιέχει επίσης ένα πρωτοποριακό καθαριστικό παράγοντα από λάδι Ελιάς και Σιτάρι που ενυδατώνει και διατηρεί απαλή την τρίχα, αναζωογονώντας τα θαμπά και άτονα μαλλιά.

Περιέχει: Μαστιχέλαιο (αιθέριο έλαιο το οποίο αποστάζεται από τη μαστίχα, την  πολύτιμη για τις αντιμικροβιακές και επουλωτικές ιδιότητες της ρητίνη, του χιώτικου μαστιχόδενδρου) , πρωτεϊνες Σιταριού, λάδι Ελιάς, άμυλο πατάτας, προβιταμίνη Β5, κερατίνη. Για όλους τους τύπους μαλλιών.

 

Δεν περιέχει: paraben, σιλικόνη, mineral oil, propylene glycol, ethanolamin

Δερματολογικά ελεγμένο

ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΟΥΛΙΤΙΔΑ (10 gr)

• Προλαμβάνει και εμποδίζει την Ουλίτιδα, τη φλεγμονή των ούλων που προκαλεί περιοδοντίτιδα και τελικά στην απώλεια των δοντιών, καταπολεμώντας δραστικά το παθογόνο βακτήριο Porphyromonas gingival, που είναι η κύρια πηγή της ουλίτιδας.

• Προσφέρει δροσερή αναπνοή και αναζωογονεί την περιοχή του βλεννογόνου της στοματικής περιοχής.
Συστατικά: Sorbitol, Aqua (Chios Mastiha Water), Glycerin, Silica, Sodium Monofluorophosphate, Titanium Dioxide, Xanthan Gum, Pistacia Lentiscus ( Chios Mastiha) Extract, Pistacia Lentiscus ( Chios Mastiha) Oil, Rhododendron Ferrugineum Extract, Xanthan Gum, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cellulose Gum, Sodium Carboxymethyl Cellulose, Olea Europaea (Olive Fruit) Oil, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Menthol, Hypericum Perforatum (St.John’s Wort) Oil, Sodium Saccharin

Δεν περιέχει: sodium lauryl sulfate, synthetic fragrances, paraben

Ομορφιά