Λούνα Πάρκ Αηδονάκια “Ο Απόλυτος προορισμός διασκέδασης για όλη την οικογένεια”

Λούνα Πάρκ Αηδονάκια “Ο Απόλυτος προορισμός διασκέδασης για όλη την οικογένεια”

Tο  LUNA PARK Ta Aidonakia είναι πραγματικά ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για όλη την οικογένεια!!

Τα παιδιά διασκεδάσουν με το ημερήσιο βραχιολάκι σε όλα τα απίθανα παιχνίδια που έχει και οι γονείς χαλαρώνουν πίνοντας το καφεδάκι τους στην καφετέρια. Ένας πανέμορφος ασφαλής χώρος, με πολυάριθμο ευγενέστατο προσωπικό που εξυπηρετεί τον κόσμο σε ότι θελήσει, εύκολα προσβάσιμος χώρος και για μωράκια με καρότσι, καθαρός, οργανωμένος και άνετος.

Αυτή την περίοδο που το επισκεφτήκαμε εμείς ο χώρος ήταν διαμορφωμένος και μεταμορφωμένος στη “Χώρα των Πειρατών”. Τα παιδάκια είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στην “Χώρα των Πειρατών” και να φωτογραφηθούν με τους πειρατές!!

Ανεβήκαμε στη ρόδα και θαυμάσαμε την όμορφη θέα!!

Κάναμε συγκρουόμενα, ο Κωνσταντίνος μου ξετρελάθηκε και γω ξαναγύρισα για λίγο στα παιδικά μου χρόνια και ομολογώ ότι το απόλαυσα σαν μικρό παιδί.

Μπήκε σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια και δεν ήθελε να φύγει. Κάποια τα έκανε και δεύτερη φορά μιας και με το ημερήσιο βραχιολάκι μπορείς να κάνεις όσες φορές θες το κάθε παιχνίδι.

Καθίσαμε σχεδόν 3 ώρες οι οποίες κύλασαν σαν νεράκι, ούτε καν καταλάβαμε πως πέρασαν. Εννοείται με χίλια δύο τεχνάσματα κατάφερα να πίσω τον Κωνσταντίνο μου να φύγουμε. Ξετρελάθηκε με το μέρος και φύγαμε με την υπόσχεση να ξαναπάμε σύντομα.

Υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος και ασφαλής παιδότοπος για τους πολύ μικρούς μας φίλους.

Έχετε ακόμα την δυνατότητα να διοργανώσετε το πάρτυ του παιδιού σας, να καλέσει τους φίλους του και να παίξουν στα αμέτρητα παιχνίδια του λούνα παρκ ενώ εσείς χαλαρώνετε με τους υπόλοιπους φίλους γονείς.

Εμείς επισκεφτήκαμε το Λούνα Παρκ στο Μαρούσι:

Λεωφ. Κηφισίας 89 & Διονύσου 155, Μαρούσι, Έξοδος 11 Αττικής Οδού (είσοδος parking από Διονύσου 155)
τηλ: 210 6198274,
210 6196941

Οι προτάσεις μας