Βιβλιοδιαγωνισμός “Παιχνίδια Ορθρογραφίας”

Βιβλιοδιαγωνισμός “Παιχνίδια Ορθρογραφίας”

https://www.facebook.com/workingmoms.gr/photos/a.594948000534251.1073741828.594821060546945/1367661826596194/?type=3&theater

Το blog Working Moms σε συνεργασία με τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ κάνουν δώρο σε 2 τυχερούς 2 αντίτυπα του εκπαιδευτικού βιβλίου “Παιχνίδια Ορθογραφίας”.

Το “Παιχνίδια Ορθογραφίας” είναι ένα πρωτότυπο, ευρηματικό και ευχάριστο βιβλίο, το οποίο απευθύνεται στους μαθητές της Α’ και Β’ Δημοτικού.

Περιέχει μια σειρά ποικίλων γλωσσικών ασκήσεων με τη μορφή παιχνιδιού (όπως σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα, αινίγματα, παροιμίες κ.ά.), καθώς και μια ιδιαίτερα ελκυστική και χαρούμενη εικονογράφηση. Στόχος του βιβλίου είναι τα παιδιά, μέσα από το παιδαγωγικό παιχνίδι, να κατανοήσουν τους βασικούς μηχανισμούς της ορθογραφίας να “παίξουν” μαζί της και να την αγαπήσουν. Αξίζει, τέλος να σημειωθεί ότι το βιβλίο είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με το νέο αναλυτικό πρόγραμμα για το γλωσσικό μάθημα και οι ασκήσεις που περιέχει έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στη σχολική τάξη.

Οι κινήσεις οι εξής:

1) Like στη σελίδα: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.epbooks.gr/

2) Like στη σελίδα μας Working Moms
3) Διαβάστε λεπτομέρειες για το βιβλίο στο: www.epbooks.gr και αφήστε ένα σχόλια κάτω από αυτήν την δημοσίευση.
4) Κοινοποιήστε το διαγωνισμό μας!!
Ο διαγωνισμός λήγει στις 15/09/2016 στις 23:59!
Καλή επιτυχία!!!

******************************************************

Οι νικητές που κέρδισαν από ένα αντίτυπο του εκπαιδευτικού βιβλίου “Παιχνίδια Ορθογραφίας” από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ είναι οι: Ελένη Νανούλη και Tina Alarga.

Το “Παιχνίδια Ορθογραφίας” είναι ένα πρωτότυπο, ευρηματικό και ευχάριστο βιβλίο, το οποίο απευθύνεται στους μαθητές της Α’ και Β’ Δημοτικού. Περιέχει μια σειρά ποικίλων γλωσσικών ασκήσεων με τη μορφή παιχνιδιού (όπως σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα, αινίγματα, παροιμίες κ.ά.), καθώς και μια ιδιαίτερα ελκυστική και χαρούμενη εικονογράφηση. Στόχος του βιβλίου είναι τα παιδιά, μέσα από το παιδαγωγικό παιχνίδι, να κατανοήσουν τους βασικούς μηχανισμούς της ορθογραφίας να “παίξουν” μαζί της και να την αγαπήσουν. Αξίζει, τέλος να σημειωθεί ότι το βιβλίο είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με το νέο αναλυτικό πρόγραμμα για το γλωσσικό μάθημα και οι ασκήσεις που περιέχει έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στη σχολική τάξη.

Μπείτε στο www.epbooks.gr και βρείτε ότι βιβλίο επιθυμείτε.

Διαγωνισμοί