Στηρίξτε το έργο της Φλόγας με τον Καρκινόδρακο!

Στηρίξτε το έργο της Φλόγας με τον Καρκινόδρακο!

Σε μια χώρα μακρινή που τη λέγανε Ατλαντίδα ζούσε μια αγαπημένη οικογένεια.

Ο χρόνος κυλούσε γλυκά και ανέμελα.
Κάθε τικ και κάθε τακ του μύριζε ζωή.
Ώσπου μια μέρα, από εκείνες που δεν θέλεις να σκέφτεσαι –μα δεν ξεχνάς ποτέ–, εμφανίστηκε ένας δράκος…

Αλλιώτικος…

Μια ιστορία Δύναμης και Ελπίδας
που εξυμνεί τη ΦΛΟΓΑ της ανθρώπινης ψυχής.

Mε την αγορά κάθε βιβλίου ενισχύεις το έργο του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ με 5 ευρώ!

Από τις Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική κυκλοφορεί το βιβλίο του Χρήστου Σίνη «Ο Καρκινόδρακος», σε εικονογράφηση Νίκου Γιαννόπουλου, μια ιστορία Δύναμης και Ελπίδας που εξυμνεί τη ΦΛΟΓΑ της ανθρώπινης ψυχής.

Με ένα τηλεφώνημα σώζεις ανθρώπινες ζωές!
Μπορείτε να παραγγέλνετε το βιβλίο στο τηλ.: 210 3613676 ή στο email: info@ellinoekdotiki.gr

Τιμή βιβλίου: 13,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής).

Τιμή βιβλίου: 11 ευρώ (παραλαβή από τα γραφεία της Ελληνοεκδοτικής: Ιπποκράτους 82, Αθήνα).

Η Ελληνοεκδοτική, με κοινωνική υπευθυνότητα, επιθυμεί να μεταδώσει ένα μήνυμα ελπίδας: Ας στηρίξουμε όλοι, ηθικά και υλικά, το έργο του συλλόγων γονέων «ΦΛΟΓΑ», κάθε γονιό και κάθε παιδί που παλεύει με τον φοβερό δράκο.

Η Φλόγα δεν λειτουργεί μόνο ως ξενώνας φιλοξενίας. Απασχολεί γιατρούς στα ογκολογικά τμήματα της Αθήνας, εξοπλίζει τα νοσοκομεία με ιατρικό εξοπλισμό και ειδικά μηχανήματα που είναι απαραίτητα για τη νοσηλεία των παιδιών, με αναλώσιμα ενώ επιπλέον φροντίζει για τη νοσηλεία στο σπίτι παιδιών που κατοικούν στο λεκανοπέδιο, προκειμένου να μειωθούν οι επισκέψεις τους στα νοσοκομεία.

Γιατί το γεγονός ότι δεν συμβαίνει τώρα στο δικό μας το παιδί δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μας σαν να μην υπάρχει αυτή η αρρώστια!

Όταν προσωπικές οδυνηρές εμπειρίες γίνονται έμπνευση και αφορμή για δημιουργία και προσφορά.

Ένα συγκινητικό παραμύθι, μέχρι δακρύων, για τον πόνο και την θλίψη των οικογενειών που χάνουν ένα παιδί από καρκίνο, και βιώνουν συναισθήματα, που δύσκολο είναι να περιγραφούν με λόγια.

Και όταν το έχει γράψει ένας σπουδαίος συμπατριώτης γιατρός ο Χρήστος Σίνης και το έχει εικονογραφήσει ένας ταλαντούχος επίσης συμπατριώτης εικονογράφος ο Νίκος Γιαννόπουλος η χαρά και η συγκίνηση μου είναι διπλή!!!

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες, με σκοπό την παροχή της καλύτερης ιατρικής, ψυχολογικής και κοινωνικής φροντίδα στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Τα μέλη της καθώς και το Διοικητικό της Συμβούλιο είναι αποκλειστικά γονείς αυτών των παιδιών, οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις τους και την επαγγελματική τους εμπειρία σε εθελοντική βάση, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του Συλλόγου.

Στην χώρα μας υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο νοσούν 280 – 300 παιδιά από καρκίνο. Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τον παιδικό καρκίνο είναι μια πράξη ουσίας, γιατί κάθε ζωή που μπορεί να σωθεί είναι σημαντική.

Η Ελληνοεκδοτική, με κοινωνική υπευθυνότητα, επιθυμεί να μεταδώσει ένα μήνυμα ελπίδας:

Ας στηρίξουμε όλοι, ηθικά και υλικά, το έργο του συλλόγων γονέων «ΦΛΟΓΑ».

Τα παιδιά με καρκίνο έχουν την ανάγκη όλων μας.

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εδώ.

Αναζητήστε το σ’ όλα τα βιβλιοπωλεία και στο www.ellinoekdotiki.gr.

Βιβλία Οι προτάσεις μας