Τι συμβαίνει στην επιδερμίδα στην ηλικία των 20;

Τι συμβαίνει στην επιδερμίδα στην ηλικία των 20;

Η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας σε μικρή ηλικία αποτελεί την βάση για μια πιο υγιή και νεανική εικόνα στα 40. Στα 20 το δέρμα γενικώς χαρακτηρίζεται από την ελαστικότητα, την σφριγηλότητα και τη λάμψη.

Τι προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούμε στα 20:

Βήμα 1: 
Για την φροντίδα προτείνουμε καλό καθαρισμό με ειδικά προϊόντα ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. Αν, για παράδειγμα έχουμε λιπαρή ή ακνεϊκή επιδερμίδα τα καθαριστικά gel είναι ιδανικά. Αν η επιδερμίδα μας είναι ξηρή, τα γαλακτώματα είναι ιδανικά. Με τον καθαρισμό απομακρύνουμε όχι μόνο το μακιγιάζ αλλά και τους περιβαλλοντικούς ρύπους οπότε είναι απαραίτητος ακόμη και αν δεν έχουμε βαφτεί! Κάνουμε καθαρισμό πρωί- βράδυ και όχι περισσότερες φορές γιατί μπορεί να ξηράνουμε το δέρμα μας.

Βήμα 2: 
Καλή ενυδάτωση με χρήση προϊόντων εμπλουτισμένων σε ενυδατικά ενεργά συστατικά που στοχεύουν στην ενυδάτωση της επιδερμίδα.

Βήμα 3: 
Αντηλιακή προστασία. Είναι μια βασική προϋπόθεση για την σωστή φροντίδα του δέρματος η οποία πρέπει να εφαρμόζεται Χειμώνα- Καλοκαίρι σε πρόσωπο, λαιμό και χέρια. Η αντηλιακή προστασία αποτρέπει την πρόωρη φωτογήρανση και την εμφάνιση κηλίδων που προκύπτουν από τις ακτίνες UV.

Βήμα 4: 
Απολέπιση. Μια φορά την εβδομάδα συνιστάται η χρήση ήπιου peeling με μικρόκοκους ώστε να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και να “αποκαλυφθεί” από κάτω η νέα και υγιής επιδερμίδα μας.

Tης αισθητικού: Marias Diamantopoulou

Beauty Land:
https://www.facebook.com/groups/307934886024477/?fref=ts

Ομορφιά