Όμορφα νύχια και χέρια by Kalli!

Όμορφα νύχια και χέρια by Kalli!

Πολλοί λένε πως η ομορφιά μιας γυναίκας ξεκινάει από τα νύχια. Και όντως είναι μια αλήθεια. Επίσης, πολλές πιστεύουν ότι περνώντας απλά ένα βερνίκι νυχιών, τα νύχια δείχνουν αυτόματα και όμορφα αλλά και περιποιημένα. Μέγα λάθος!
Η σωστή περιποίηση ξεκινάει από το χέρι.

Πρέπει να είναι περιποιημένο και ενυδατωμένο. Η σειρά περιποίησης χεριών με Άρνικα, περιποιείται τα χέρια και τα νύχια, προσφέροντας ενυδάτωση και προστασία από εξωτερικούς παράγοντες. Παράλληλα, οι θεραπευτικές ιδιότητές της προσφέρουν ανακούφιση σε ταλαιπωρημένα χέρια, ακόμη και στα πιο αφυδατωμένα.
Τα νύχια θέλουν  το μανικιούρ τους.
Φανταστείτε να έχετε το ωραιότερο χρώμα στα νύχια σας, αλλά τα ίδια τα νύχια να μην είναι συμμετρικά, περιποιημένα, καθαρά. Όλος ο κόπος πάει χαμένος. Το πρώτο βήμα είναι να δώσουμε ένα όμορφο σχήμα στα νύχια μας και να τα καθαρίσουμε από πετσούλες. Λειαίνουμε την επιφάνεια και την γυαλίζουμε με τις κατάλληλες λίμες.

Που και που, εφαρμόζουμε το λάδι με έλαιο τζότζομπα για ενυδάτωση της περιοχής τριγύρω του νυχιού. Θέλει λίγη ποσότητα και ελαφρύ μασάζ. Μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε με λίγο ξεβαφτικό βερνικιού ό,τι υπολείμματα ελαίου έχουν μείνει στην επιφάνεια του νυχιού, για την καλύτερη εφαρμογή του βερνικιού χρώματος.
Πλέον τα νύχια μας είναι έτοιμα για να τα βάψουμε.
Συνιστάμε πάντα να περνάμε ένα βερνίκι βάσης για περισσότερη προστασία. Χρειάζεται μία λεπτή στρώση και να στεγνώσει καλά για να προχωρήσουμε στο βερνίκι χρώματος. Το ιδανικό είναι να εφαρμόσουμε το χρώμα με μία στρώση. Διαφορετικά, περνάμε μία λεπτή στρώση, αφήνουμε να στεγνώσει καλά και επαναλαμβάνουμε με μία δεύτερη.

Extratip:Μιας και τις περισσότερες φορές βιαζόμαστε… όταν ολοκληρώσετε την εφαρμογή του βερνικιού χρώματος περάστε έναtopγια έξτρα γυαλάδα και προστασία, και τέλος το υγρό για γρήγορα στέγνωμα και είστε έτοιμες για την έξοδό σας!

της Yves Rocher Popi Piraeus
facebook: Yves Rocher Popi Piraeus

blog: www.yrpopipiraeus.blogspot.gr
google+: YRPiraeus

Ομορφιά