Στόχος: Αδυνάτισμα και κυτταρίτιδα by Kalli!

Στόχος: Αδυνάτισμα και κυτταρίτιδα by Kalli!

Μιας και κοντεύουμε σιγά σιγά στο Καλοκαίρι, θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες ατέλειες στο σώμα μας, με το λιγότερο δυνατό κόστος! Πως θα γίνει αυτό; Με προϊόντα, διατροφή και άσκηση!

Αυτός είναι ο μαγικός συνδυασμός που εάν το τηρήσουμε ευλαβικά θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα! Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην φυτική κοσμετολογία για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.

Σε 15 ημέρες το 91% των γυναικών διαπίστωσαν μείωση της κυτταρίτιδας!

Η σειρά Exfoliating Botanical με κύριο συστατικό το μ-Μανγκουστίν, το φυσικό δραστικό αδυνατιστικό συστατικό που αφομοιώνεται για λιγότερη κυτταρίτιδα και πιο λείο δέρμα, είναι αυτή που χρειαζόμαστε!

Για την σωστή λειτουργία των προϊόντων πρέπει να προετοιμάσουμε το δέρμα μας. Και σε αυτό μας βοηθά η Απολέπιση! Χάρη στο πυρίτιο του μπαμπού, δραστηριοποιεί  τη μικροκυκλοφορία, ενώ παράλληλα απαλλάσσει το δέρμα από ρυπαρότητα, ώστε να διεισδύσουν καλύτερα τα προϊόντα.

Τώρα που έχουμε προετοιμάσει την επιδερμίδα μας να δεχθεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα, συνεχίζουμε με την αγωγή. Διπλή καινοτομία …ισχυρή δράση του μ-Μανγκουστίν που είναι 10 φορές πιο συμπυκνωμένο. Δραστική σύνθεση που δρα στις ατίθασες περιοχές με ακρίβεια. Εντατική αγωγή 7 ημερών.

Παράλληλα με την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας θέλουμε και αδυνάτισμα. Με τον Ορό Αδυνατίσματος επιτυγχάνουμε καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, δέρμα πιο λείο και σφριγηλό και η σιλουέτα λεπταίνει.

Τα προϊόντα, όπως προαναφέραμε, είναι ένα κομμάτι του συνόλου. Για καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα, ο συνδυασμός με σωστή διατροφή και άσκηση καθημερινή είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε!

Βάλτε το στόχο!

της Yves Rocher Popi Piraeus
facebook: Yves Rocher Popi Piraeus

blog: www.yrpopipiraeus.blogspot.gr

google+: YRPiraeus

Ομορφιά