Ανακαλύψαμε δυο πολύ αγνά προϊόντα για το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού σας από τα ελληνικά προϊόντα Nature Care Ρroducts και σας τα προτείνουμε

Ανακαλύψαμε δυο πολύ αγνά προϊόντα για το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού σας από τα ελληνικά προϊόντα Nature Care Ρroducts και σας τα προτείνουμε

Το σαμπουάν & αφρόλουτρο Nature με βιολογικό εκχλυλισμα μελιού, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καθαριότητα του ευαίσθητου βρεφικού (+6μηνών), παιδικού αλλά και εφηβικού δέρματος, προστατεύοντας την επιδερμίδα χωρίς να ξηραίνει τα μαλλιά και το σώμα. Τα εκχυλίσματα φύλλων ελιάς βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας, ενώ τα εκχυλίσματα αμυγδάλου μαζί με τις πρωτεΐνες σιταριού και την πανθενόλη, αναπλάθουν, ηρεμούν και αφήνουν λείο το δέρμα του βρέφους, του νηπίου, του παιδιού αλλά και του εφήβου.

Χρήση: Απλώστε το σαμπουάν & αφρόλουτρο Nature με βιολογικό εκχύλισμα μελιού, απαλά στα βρεγμένα μαλλιά αλλά και στο σώμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Ξεβγάλτε προσεκτικά.

Το γαλάκτωμα σώματος Nature με βιολογικό εκχύλισμα μελιού, για βρέφη (+6μηνών) & παιδιά, επανορθώνει, ενυδατώνει και καταπραΰνει αποτελεσματικά το ευαίσθητο βρεφικό, παιδικό ή και εφηβικό δέρμα. Προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση και θρέψη ενώ το βούτυρο καριτέ, με 5 διαφορετικά και πολύτιμα φυτικά λιπαρά οξέα, έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Τα έλαια από αμύγδαλο και από κουκούτσια ροδάκινου, σε συνδυασμό με την πανθενόλη, ανακουφίζουν από ερεθισμούς, προλαβαίνουν την ξηροδερμία και προσφέρουν απόλυτη προστασία στο δέρμα.

Χρήση: Απλώστε το γαλάκτωμα σώματος Nature με βιολογικό εκχύλισμα μελιού με απαλές κυκλικές κινήσεις στο σώμα μετά το μπάνιο, κάνοντας ελαφρύ μασάζ, μέχρι να απορροφηθεί.

Το σαμπουάν & αφρόλουτρο Nature με βιολογικό εκχύλισμα μελιού και το γαλάκτωμα σώματος Nature με βιολογικό εκχύλισμα μελιού διατίθενται για λιανική πώληση σε συσκευασία των 250 ml μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.enature.gr, ενώ μέσω των πολυκαταστημάτων Attica (κέντρο Αθήνας, Golden Hall Μαρούσι, Care Lab by Attica Γλυφάδας, Τσιμισκή Θεσ/νίκη) και των Factory Outlet (στο εμπορικό πάρκο αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και στην οδό Πειραιώς), μπορεί κανείς να το προμηθευτεί σε συσκευασία δώρου/ταξιδίου των 50 ml[συμπεριλαμβάνεται στη σειρά για βρέφη (+6μηνών) & παιδιά]

Υποδεχόμαστε τον Μάρτιο, όπως ταιριάζει στον πρώτο μήνα της άνοιξης, και σας προσφέρουμε 35% ΕΚΠΤΩΣΗ σε ΟΛΑ τα φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος, NatureCare Products ! Νοιώστε το απαλό άγγιγμα των βιολογικών εκχυλισμάτων από ρόδι και μέλι στο σώμα σας, χαλαρώστε και αποκτήστε πραγματικά…ανοιξιάτικη διάθεση!

Επισκεφτείτε το www.enature.gr και επωφεληθείτε από τον μήνα των ανοιξιάτικων…εκπτώσεων! [tip: για αγορές άνω των 50 €, τα μεταφορικά ΔΩΡΕΑΝ].

Nature Care Products
www.enature.gr
T: +30 213 0351222-3
Nature Care Products

Ομορφιά