Pure Philosophy by Agnotis, σας παρουσιάζουμε την Ελληνική εταιρεία από την Κρήτη με τα πιο φυσικά συστατικά!!

Pure Philosophy by Agnotis, σας παρουσιάζουμε την Ελληνική εταιρεία από την Κρήτη με τα πιο φυσικά συστατικά!!

http://www.agnotis.eu/

Η Pure Philosophy βασίζεται στην Ολιστική ομορφιά, πιστεύει δηλαδή ότι οι καλές διατροφικές συνήθειες, η συστηματική άσκηση, η επιστροφή στη φύση, ο επαρκής ύπνος και η φροντίδα με οργανικά προϊόντα του προσώπου και του σώματος μας, θα πρέπει να γίνουν μέρος της καθημερινότητας μας.

H Pure Philosophy παράγει προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος από αγνά, φυσικά συστατικά που προέρχονται από πιστοποιημένες από τηνECOCERT βιολογικές  καλλιέργειες.

Tο πιστοποιητικό ECOCERT είναι το πιο αυστηρό και διάσημο πρότυπο μεταξύ των κατασκευαστών φυσικών και βιολογικών καλλυντικών.

Βρείτε την εταιρία Pure Philosophy P.C. μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο ECOCERT GREENLIFE clients στο http://ap.ecocert.com/gloperators/.

Η φιλοσοφία μας ξεκινάει με την αποστολή να αναδιοργανώσουμε τη ζωή μας χρησιμοποιώντας τα πιο ισχυρά δώρα της φύσης  χωρίς να βλάπτουμε το περιβάλλον μας. Η ομορφιά βασίζεται στην αγάπη για τον εαυτό μας και κατ’ επέκταση στην αγάπη και το σεβασμό για τον πλανήτη μας. Τα προϊόντα μας είναι φρέσκα, αγνά, οργανικά και δεν περιέχουν συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα. Λόγω της  μη χρήσης χημικών στη σύσταση  τους  (όλα τα συντηρητικά μας προέρχονται από φυσικές πηγές) διατηρούνται σε σταθερή θερμοκρασία μέχρι 25 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, λόγω της αγνότητας τους, συστήνονται  σε όσους κάνουν ομοιοπαθητική, έγκυες ή θηλάζουσες μητέρες και φυσικά οποιονδήποτε ακολουθεί μια υγεινή, απηλλαγμένη από χημικά ζωή.

Η έμπνευση μας προέρχεται από την Κρητική φύση, βότανα παγκοσμίως γνωστά  για τις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχουν,παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, μέλι, αβοκάντο και λάδι από το κουκούτσι του σταφυλιού είναι μερικά από τα συστατικά που χρησιμοποιούμε.

Το νησί της Κρήτης είναι ένας ξεχωριστός τόπος στο νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, είναι απομονωμένο από τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές, γεγονός που αποτυπώνεται έντονα στη γενετική του διαφορετικότητα.

Η πανίδα και η χλωρίδα της Κρήτης κρύβει πολλά μυστικά για την εξέλιξη της φυσικής φροντίδας του δέρματος. Η μακροβιότητα και η αυθεντικότητα των κατοίκων μας, η ενέργεια που εκπέμπει ο τόπος, η φυσική ομορφιά του, ο ήλιος, η θάλασσα, μας εμπνέουν συνεχώς να παράγουμε νέα προϊόντα με όσο το δυνατό περισσότερα φυσικά δραστικά συστατικά.

Ολιστικά Οργανικά Καλλυντικά της Pure Philosophy σε ποσοστά Αγνότητας !

Η εταιρία μας στα πλαίσια της Ολιστικής Οργανικής Φροντίδας του εαυτού μας,έχει επεκταθεί και σε προϊόντα Ολιστικής Οργανικής Διατροφής.

Όλα προϊόντα με τεράστια διατροφική αξία, προέρχονται από βιολογικές καλλιεργείες πιστοποιημένα από την TUV AUSTRIA.

Ολιστική Οργανική Διατροφή απο την  Pure Philosophy

Όλα τα προϊόντα μας είναι διαμορφωμένα ειδικά για τις ανάγκες σας,είναι κατάλληλα για εσάς που θέλετενα διατηρήσετε μια καλή υγεία για πολλά πολλά χρόνια. Με χρήση μόνο φυσικών συστατικών από επιστημονικά ελεγμένες και πιστοποιημένες καλλιέργειες, εγγυώνται ασφαλή και φυσικά αποτελέσματα.
Ολιστική Αρωματοθεραπεία από την PurePhilosophy

Η Αρωματοθεραπεία αποσκοπεί στο να χαρίσει υγεία και ευεξία με τη χρήση αιθέριων ελαίων. Είναι μία από τις αρχαιότερες θεραπευτικές μεθόδους στις οποίες βασίστηκε η σύγχρονη  Ιατρική.

Τα προϊόντα μας είναι αφιερωμένα σε εσάς που θέλετε να επαναφέρετε την ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό, το σώμα την εσωτερική και εξωτερική σας ομορφιά.  Επαναφέρετε την ισορροπία στη ζωή σας, συντονίστε, το μυαλό, το σώμα και το συναίσθημα, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές θεραπείες και προϊόντα.Καλώς Ήλθατε στην Ολιστική Οικογένεια της Pure Philosophy. Ζήστε Αγνά Υγιεινά, ακολουθήστε τη Δύναμη της Φύσης!

Βρείτε μας στοfacebook: PURE Philosophy.

Ομορφιά