Γυμναστική από το παρελθόν!

Γυμναστική από το παρελθόν!

Γυμναστική από το παρελθόν…….

Εμείς οι νέες μαμάδες κουραζόμαστε πάρα πολύ, πολλές υποχρεώσεις, δουλειά, τρέχουμε να τα προλάβουμε όλα…γι αυτό ακούμε συνέχεια παιδιά ήθελες….., νέα είσαι αντέχεις…., εγώ στα νιάτα μου….κλπ. Κανείς δεν μας καταλαβαίνει!!!! Ε λοιπόν ας στο διασκεδάσουμε…θυμάστε το hula hoop; ναι εκείνο το μεγάλο στρογγυλό στεφάνι, αγοράστε ένα για εσάς και ένα για κάθε παιδάκι σας, ακόμα και εάν είναι αγοράκι βάλτε τη μουσική που σας αρέσει και ξεκινήστε να στροβιλίζεστε οικογενειακώς με το hula hoop!!!!! Διασκέδαση, παιχνίδι, χορός, φαντασία και κάψιμο θερμίδας μέσα στο σπίτι γρήγορα και απλά!!!!

Ακόμα και ο Karl Lagerfeld εμπνεύστηκε από την νέα μόδα του hula hoop και δημιούργησε τσάντα..!!!

Μη ξεχάσουμε βέβαια πριν ξεκινήσουμε τις τρέλες να κάνουμε μερικές διατάσεις, πολύ σημαντικό κομμάτι για να μη νιώθουμε πιασμένοι μετά και να αποφύγουμε τους τραυματισμούς.

Άλλωστε τα παιδιά αρέσκονται στις γυμναστικές δραστηριότητες αφού πλέον ακόμα και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς όποιο παιδάκι ενδιαφέρονται οι γονείς του παρακολουθεί μάθημα γυμναστικής! Προσωπικά η μικρή μου κόρη είναι περίπου 30 μηνών, γυρίζει  από το σταθμό και μας δείχνει διάφορες ασκήσεις με πολύ ενθουσιασμό.

Η γυμναστική κάθε μορφής προσφέρει ευεξία και μακρόχρονη υγεία, βάλτε τη στη ζωή σας για να έχουμε μια Καλή Χρονιά!!!!!!!!!

Από την Σταυρούλα Μάντζιου Τσαβδάρογλου

Διασκέδαση Ομορφιά