Υλικά:
4 αβγά ¾ ποτηριού νερού ελαιόλαδο 1 γιαουρτάκι αλάτι, πιπέρι 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις με 1 φακελάκι μπέικιν ή φαρίνα και παραλείπετε το μπέικιν 150 γρ. τυριά της αρεσκείας σας (φέτα, reggato, γραβιέρα) αρκεί να μην είναι όλα γλυκά ή όλα αλμυρά. (κάντε έναν συνδυασμό) 150 γρ. ζαμπόν (ζητείστε μείγμα αλλαντικών για πίτσα από το σούπερ μάρκετ και κόψτε κυβάκια) Πιπεριές διάφορα χρώματα, ψιλοκομμένες ελιές, μανιτάρια… γενικά ό,τι βάλει ο νους σας.

Διαδικασία:
Χτυπάμε με το μίξερ αβγά, λάδι, γιαουρτάκι και αλεύρι και ρίχνουμε και τα υπόλοιπα. Απλώνουμε το μείγμα σε λαδωμένη λαμαρίνα, στρώνοντάς το καλά και φουρνίζουμε στον αέρα στους 150 βαθμούς C για 30′ περίπου. Θα καταλάβετε, όταν ροδίσει. Ιδανικό για πάρτι ή κολατσιό των παιδιών, γιατί τρώγεται και κρύο.
Καλή επιτυχία και απόλαυση!!

Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού by Andriana

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.