Home > Ζαχαροπλαστική > Μηλόπιτα – Πάστα φλώρα

Μηλόπιτα – Πάστα φλώρα

  •  
  •   
  •  
  •  

ΥΛΙΚΑ:
1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο ή μαργαρίνη
1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
2 κρόκους
2 κουταλιές σούπας κονιάκ
2 βανίλιες,
3 κούπες φαρίνα (ή αλεύρι + 3 κουταλιές baking-powder)
1 κούπα μαρμελάδα μήλο που δεν είναι άλλη από τις Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού by Andriana

Δε ζυμώνουμε πολύ για να μη γίνει σφιχτή η ζύμη.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Απλώνουμε σε ταψάκι τη μισή και λίγο παραπάνω ζύμη και κρατάμε για τα κορδονάκια. Απλώνουμε τη μαρμελάδα και καλύπτουμε σταυρωτά με τα κορδονάκια που κάναμε από την υπόλοιπη ζύμη. Αν θέλετε πασπαλίζετε με αμύγδαλο φιλέ και την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο 200C για 30-40′, ώσπου να ροδίσει.

Καλή επιτυχία!!!

Της Ανδριάνας από τις Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού by Andriana

Δείτε επίσης
Κολοκυθοκεφτέδες σε αλμυρές βάφλες
Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 14 έως 20 Ιανουαρίου
Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 7 έως 13 Ιανουαρίου
Zυμαρικά φούρνου με τη γαλοπούλα που σας περίσσεψε

Αφήστε απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

*Με την υποβολή σχολίου, αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου.
*Τα στοιχεία που καταχωρούνται θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το workingmoms.gr και από κανέναν άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο και έχουν σκοπό την επικοινωνία με τους διαχειριστές του workingmoms.gr