Υλικά: 1 πακέτο μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου κομμένο κομμάτια 2 αυγά 4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουβερτούρα κομμένη κομμάτια ή σταγόνες 1 φακελάκι baking powder 2 βανίλιες ελάχιστο αλάτι 1½ φλιτζάνι άσπρη ζάχαρη κρυσταλλική
Εκτέλεση: Τα αναμειγνύουμε όλα μαζί με το χέρι σε ένα μπολ (την κουβερτούρα στο τέλος για ευκολία) και τα ψήνουμε σε λαδόκολλα στους 150ο C (απλό φούρνο) για 15 λεπτά. Μην τα ψήσετε παραπάνω, επειδή σας φαίνονται μαλακά! Έτσι πρέπει να είναι. Όταν κρυώσουν, σταθεροποιούνται.

Καλή Επιτυχία!

Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού by Andriana

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.