ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΖΕΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΖΕΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!

Η αγαπημένης μας Zέτα Λογοθέτη μία απο τις πιο όμορφες ελληνίδες, πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας μας έκανε την τιμή να μας παραχωρήσει μια μίνι συνέντευξη!!!!

Μίνι Βιογραφικό:
2η στο look of the year 1993. Best model of Mediterranean 96 στην Τουρκία. Reina de tourismo – παγκόσμια πριγκίπισσα τουρισμού 95 στην Ισπανία. Τηλεοπτικά: διαφημίσεις Amstel , coca cola strongbow cider στην Ιταλία. 4 επεισόδια στο σ´αγαπω μ´αγαπας. Πάνω απο 100 εξώφυλλα σε ολα τα περιοδικά μόδας και lifestyle. Επιδείξεις μόδας με όλους τους Έλληνες σχεδιαστές αλλά και Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Μαλαισία, Τυνησία, Γαλλία. Εκπομπές: στο Νew Channel με τον Δημήτρη Παπανώτα ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΝΤΕΝΝΑ με τον Μίλτο Μακρίδη.

WM: Πως είναι για σένα να είσαι Working Mom;; Εύκολο; Δύσκολο;

Ζ.Λ. Αδιαμφισβήτητα ο διπλός ρόλος εργαζόμενη και μητέρα είναι δύσκολος ,όμως με σωστό προγραμματισμό γίνεται πιο εφικτό.

WM: Νοιώθεις ενοχές ότι παραμελείς τα παιδάκια σου όπως οι περισσότερες Working Moms ή νοιώθεις ότι συνδυάζεις αρμονικά δουλειά και παιδιά; 

Z.Λ. Δεν είμαι ενοχική μητέρα γιατί έχω καταρρίψει τον όρο ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΑΜΑ!!!Υποστηρίζω οτι να είμαι <<επαρκής >>μανούλα είναι ικανοποιητικό για όλους. Διαχειριζομαι τον καταμερισμό των προτεραιοτήτων και του χρόνου μου. Θεωρώ οτι είναι πολύ πιο υγιές για ένα παιδι να βλέπει την μητέρα του να εργάζεται και να είναι δημιουργική. Επιδιώκω να έχω ψυχική πληρότητα και ισορροπία. Ο χρόνος που αφιερώνω να είναι αποδοτικός για τα παιδιά. Άλλωστε εργάζομαι πρωινές ώρες που τα παιδιά είναι σχολείο.

WM: Μίλησε μας για τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες!

Z.Λ. Απασχολούμαι στην οικογενειακή επιχείρηση που αφορά το Εμπορείο Ξυλείας και Δομικών Υλικών. Έχω το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων, όπως τα social media και διαδικτυακή υποστήριξη. Επίσης κάτι που ανακοινώνω για πρώτη φορά εδώ στο Working Moms, είναι ότι είναι έτοιμη η πρώτη συλλογή μου απο ξύλινες δημιουργίες – κατασκευές και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.
Είναι μια νέα προσθήκη στον κύκλο εργασιών της εταιρείας “ZeLo creations”.

WM: Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Z.Λ. Για το μέλλον δεν κάνω σχέδια η ζωή είναι για να την <<απολαμβάνεις>> όπως σε … πηγαίνει, ακόμα και οι δυσκολίες που σου φέρνει … έρχονται για κάποιο λόγο!!

WM: Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου από τότε που έγινες μαμά;

Ζ.Λ. Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ απο τότε που έγινα μαμά. Το μητρικό ένστικτο που αποκτούμε ,εμπεριέχει μια πληθώρα αλλαγών τόσο στην συναισθηματική νοημοσύνη όσο και στην αντίληψη της ίδιας της ζωής .

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Zeta Logotheti για την όμορφη συνέντευξη που μας παραχώρησε και της ευχόμαστε καλή αρχή στο νέο της ξεκίνημα στο κομμάτι της σχεδίασης!!

Έφη Αργυροπούλου

Celebrities Συνεντεύξεις