ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 30’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 45’

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΙΔΕΣ

  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της  σούπας σάλτσα σόγιας
  • Χυμός από μισό λεμόνι
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο τζίντζερ ή 1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • ½ κύβο λαχανικών ή κότας Knorr
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 500 γρ. κοτόπουλο κομμένο σε «μπουκίτσες»
  • 4 κουταλιές της σούπας σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  1. Ετοιμάζετε τη μαρινάδα ανακατεύοντας το μέλι, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και τη σάλτσα σόγιας. Στη συνέχεια, προσθέτετε το τζίντζερ, το ψιλοκομμένο σκόρδο, τον κύβο Knorr και ανακατεύετε.
  2. Προσθέτετε στη μαρινάδα, που μόλις φτιάξατε, τις μπουκίτσες φροντίζοντας να καλυφθούν πλήρως και τις αφήνετε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
  3. Απομακρύνετε τα πολλά υγρά από  τις μπουκίτσες και τις καλύπτετε καλά με το σουσάμι.
  4. Τοποθετείτε τις μπουκίτσες πάνω σε μία λαδόκολλα. Τις ψήνετε για 15-20 λεπτά στους 180°C αναποδογυρίζοντάς τες μια φορά. Τις σερβίρετε με το αγαπημένο σας ντιπ.

Πηγή: www.knorr.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.