ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Angie Andritsopoulou

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Angie Andritsopoulou

Personartblog.wordpress.gr

Η Angie Andritsopoulou μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στο modeling, αποφάσισε να αφήσει τη λάμψη του φωτογραφικού φακού και της πασαρέλας για… να δώσει λάμψη στη ζωή της.
Παντρεύτηκε και σήμερα ζει ευτυχισμένη στο πλάι του συζύγου της, Γιάννη και του μικρού αγόριου της, του Αχιλλέα. Παράλληλα με  την οικογένεια της, αποφάσισε να φτιάξει το δικό της e-shop με πρωτότυπα είδη δώρων (Personart Greece), κάθε κομμάτι από τα οποία είναι μοναδικό και ιδιαίτερο. Η Angie φτιάχνει από ένα ξεχωριστό  δώρο για αγαπημένα πρόσωπα, μέχρι τη διοργάνωση μιας καλαίσθητης και εντυπωσιακής προσωπικής στιγμής (γενέθλια, βάφτιση κ.α).
Την γνώρισα μέσα απο το facebook και διοργανώσαμε το Δεκέμβριο του  2013 μαζι με τις Working MOMS μια φιλανθρωπική ενέργεια μέρος των εσόδων τα οποία προσφέρθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού, η οποία ενέργεια είχε μεγάλη επιτυχια! Γνώρισα ένα πολύ προσιτό και καλόκαρδο άνθρωπο τον οποίο δεν έχει επηρεάσει καθόλου ηαναγνωρισιμότητα, ούτε στο ελάχιστο. Είναι καλή φίλη και πρόθυμη πάντα να βοηθήσει σε ότι περνάει απο το χέρι της!
Μου παραχώρησε αυτή τη μίνι συνέντευξη για όλους εσάς που την αγαπάτε!

1. Πως είναι για σένα να είσαι Working Mom;; Εύκολο; Δύσκολο;

Στην εποχή που ζούμε νομίζω πως δεν έχουμε την επιλογή στο να κάτσουμε σπίτι μας και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας γιατί πρέπει όλοι να δουλεύουμε.Βεβαία μέσα στις επιλογές μου θα ήταν να δουλεύω όπως και να έχει γιατί νομίζω ότι όλοι έχουμε ανάγκη ισορροπίας στην ζωή μας, αλλά όχι όπως το κάνω τώρα .Τώρα δυστυχώς μου τρώει παραπάνω ενέργεια από αυτή που θα ήθελα και σίγουρα νιώθω πως την στερώ από το παιδί μου. Ελπίζω να αλλάξουν σύντομα τα πράγματα γιατί μια working mom αυτή την εποχή είναι μια μάνα κομμάτια που τρέχει να προλάβει ότι μπορεί.

2. Νοιώθεις ενοχές ότι παραμελείς το παιδάκι σου όπως οι περισσότερες Working Moms ή νοιώθεις ότι συνδυάζεις αρμονικά δουλειά και παιδί;

Δυστυχώς κατατάσσομαι και εγώ στην κατηγορία των ενοχικών μαμάδων. Παρόλο που η δουλεία που κάνω επειδή έχω e-shop είναι περισσότερο στο σπίτι, ακόμα και το εργαστήριο μου στο σπίτι το έχω αυτό δεν σημαίνει ότι ο χρόνος που μοιράζομαι ουσιαστικά με το παιδί μου είναι αρκετός. Τουλάχιστον έχει την εικόνα μου στο χώρο, κάτι είναι και αυτό αφού δεν αναγκάζομαι να έχω κάποιον άλλο για να τον μεγαλώνει.

3. Μίλησε μας για τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες;
Πως προέκυψε η ιδέα να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο αντικείμενο;

Από μικρή που θυμάμαι τον εαυτό μου το σχέδιο ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Έτσι αποφάσισα να πάω τεχνικό λύκειο και να πάρω ειδικότητα δομικός και αρχιτεκτονικό σχέδιο. Όταν το modeling μπήκε στην ζωή μου όλο αυτό το άφησα πίσω, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και μέσα από την νέα μας επαγγελματική δραστηριότητα Personart Greece έχω την δυνατότητα να αποτυπώνω στα σχέδια μου καινούργιες ιδέες όσον αφορά το κομμάτι των δώρων αλλά και των accessories. Η Personart Greece λοιπόν είναι δημιούργημα δικό μου και του άντρα μου, είναι κάτι σαν δεύτερο παιδί μας, και νομίζω πως εκπληρώνει ένα καινούργιο ξεκίνημα ζωής .

4. Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Τα σχεδία μου πια δεν είναι για το μέλλον αλλά για το σήμερα και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να έχουμε δουλεία και να αρέσουν τα πράγματα που φτιάχνουμε. Δεν γίνετε βέβαια να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας να ζούμε της μέρες μας σαν μην υπάρχει αύριο γιατί αλλιώς χάνουμε τις στιγμές μας.

5. Πως βλέπεις το μέλλον, την πορεία των εμπορικών συναλλαγών στην εποχή μας;

Δεν είμαι οικονομολόγος αλλά τα πράγματα δεν είναι καλά, και το μόνο που ελπίζω για συνεχίσουν να υπάρχουν εμπορικές συναλλαγές είναι κάτι να αλλάξει σύντομα. Έχει κουραστεί πολύ ο κόσμος ,έχουμε κουραστεί πολύ όλοι μας.

 

Συνεντεύξεις